El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Les regidories de Promoció Econòmica del Garraf es proposen una major coordinació

2020 09 18 regidoriespromocionodeAquest divendres NODE Garraf ha aplegat una trobada de regidores i regidors de Promoció Econòmica, Turisme i Empresa de la comarca.
Hi ha pres part l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, que a més de presidenta de Node Garraf, és la responsable de Promoció Econòmica al municipi.
 
El propòsit d'aquesta reunió era promoure la interrelació i l'intercanvi d'informació entre les regidories i procurar una major coordinació d'actuacions, així com la promoció de fronts comuns en diferents matèries estratègiques, com ara tot allò que té a veure amb la reindustrialització i l'impuls a les activitats de serveis, comerç i turisme.
 
Les titulars de les diferents regidories han exposat els projectes en els què ja estan treballant. Són actuacions que tenen a veure amb els sectors de suport a la dependència, l'economia de la salut, la sostenibilitat, les indústries culturals i creatives o les activitats orientades al mar i al parc del Garraf. En bona part d'aquestes accions es fan evidents les complementarietats entre uns i altres municipis o la idoneïtat de desenvolupar-les conjuntament.
 
La trobada ha estat valorada molt positivament per part de les regidores i els regidors assistents i s'ha proposat donar-li continuïtat en successives sessions de treball.