fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Clouen amb èxit les primeres Càpsules Formatives TIC per ajudar a la recerca de feina

2017 07 31 CapsulesFormatives

Crear ocupació i facilitar les eines per a la recerca de feina són prioritats per a l’equip de govern de Canyelles. Amb aquest objectiu des del Servei Local d’Ocupació de Canyelles s’han començat a oferir diversos tallers englobats dins de les denominades Càpsules Formatives TIC, que pretenen proporcionar eines, recursos i major domini informàtic a les persones que estan en procés de  recerca activa de feina. El primer cicle d’aquestes petites sessions, que s’ofereixen de manera gratuïta, s’acaba de tancar i tres de les seves participants han completat la dotzena de sessions que s’han ofert. Entre altres coses, se’ls ha  orientat i assessorat a l’hora de crear i gestionar un correu electrònic, a l’hora d’elaborar un curriculum vitae, de donar-se d’alta al portal Feina Activa de la Generalitat de Catalunya o de fer ús de l’eina Xaloc de recerca de feina, de la Diputació de Barcelona.

Són tallers oberts a totes les persones que busquen feina, inscrites o no al Serloc de Canyelles, que pretenen guiar-les i assessorar-les en aquest procés, perquè puguin tenir plena autonomia per fer ús de les eines que se’ls han ofert. Ho poden fer des de casa, però també des de la mateixa Aula TIC de l’Espai de la Gent Gran,  on han fet els tallers, que està oberta per a tots els usuaris que necessitin fer-la servir en el procés de recerca de feina. 

Aquestes Càpsules Formatives TIC tindran continuïtat, amb una segona edició, després de l’estiu. Continuem endavant amb el nostre empeny de donar suport a la formació i a l’aprenentatge de les noves tecnologies i de donar les eines necessàries que facilitin la recerca de feina, ha assegurat l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet.

Ana Maria Anglada, Elena Fernández i Marisa Camón han estat les tres participants que han completat totes les sessions. S’han mostrat molt satisfetes per l’experiència, que consideren molt útil. En aquest sentit han volgut agrair a l’Ajuntament de Canyelles la iniciativa, que ens permetrà defensar-nos amb la informàtica.

La posada en marxa d’aquestes càpsules formatives s’ha fet gràcies a la col•laboració del servei Cibernàrium de Barcelona Activa, de l’Ajuntament de Barcelona. Per a més informació sobre l’activitat, podeu adreçar-vos a serloc@ canyelles.cat.

Troba la teva oferta: Portal Feina Activa

El proper dijous 25 de maig tindrà lloc a l’Aula Tic de l’Espai Gent Gran de Canyelles un Taller de recerca de feina sobre l’ús informàtic del Portal d’ofertes del SOC Feina Activa, adreçada a totes aquelles persones que busquen feina, inscrites o no al Serloc de Canyelles.
L’activitat començarà a les 10.00 fins les 11.30h i es donaran els trets bàsics per moure’s per aquest espai web.
Aquest taller s’engloba dins d’una sèrie de Càpsules formatives (breus formacions en TIC) tenen com a objectiu proporcionar eines, recursos i major domini informàtic, a les persones que estan en cerca activa de feina i que s’aniran duent a terme de forma gratuïta en les properes setmanes.

Llegeix més...

Projectes per a joves

2016 12 28 CartellFEMLes àrees d’Ocupació i Joventut de l’Ajuntament de Canyelles, estan col·laborant en projectes diversos per al foment de l’ocupació pel col·lectiu de joves. El passat mes de novembre ja es va realitzar la selecció de 2 persones dins el programa del SOC «Joves en pràctiques», on durant 6 mesos 2 joves amb una titulació mínima tenen l’oportunitat d’adquirir experiència.

Durant aquest mes de desembre s’està seleccionant 15 joves de la comarca, d’entre 16 i 24 anys, que vulguin formar-se i treballar en el sector marítim, com a personal de manteniment de ports. S’està en una fase en la que ja es poden confirmar que, dins el grup, 4 joves de Canyelles han estat preseleccionats i, gairebé és segur que iniciaran el curs el proper 15 de gener, ja que han d’estar ratificats pel SOC.

Llegeix més...

Aprovats amb nota en Alemany

2016 09 06 CursosAlemanyDintre de les accions que es duen a terme des de del Servei Local d'Ocupació (SERLOC) per donar suport a la recerca activa de feina, es troben projectes formatius, com per exemple els cursos d'alemany dirigits a les persones que estan buscant feina i que necessiten nous enfocaments en la seva cerca d'una feina.

Dels cursos d’Alemany que s’han anat fent en el darrer any, hi ha hagut alumnes que han decidit provar d’examinar-se per tal de tenir un reconeixement oficial d’alemany. Doncs bé, val a dir que totes les persones que s’han presentat han aprovat, tant en el nivell A1 com l’A2, i el 90% amb notes de notable alt i excel·lent.

Llegeix més...