fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Matí de treball a les urbanitzacions

L'alcaldessa a Vora SitgesMatí de treball a les urbanitzacions per comprovar l’estat i l’avanç dels diversos treballs de manteniment i obres que s’hi estan fent. L’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha fet una de les diverses visites setmanals d’obres acompanyada pels tècnics municipals. L'objectiu és conèixer de primera mà l'evolució de tots els treballs i obres que s'estan fent a tot el terme municipal. Una de les màximes preocupacions de l'equip de govern és tenir cura que tot estigui en ordre i vetllar pel manteniment dels serveis i la qualitat de vida dels veïns. És molt important continuar funcionant, tot i les dificultats, diu l'alcaldessa.

La primera parada ha estat Vora Sitges, on s’estan fent els treballs inicials de pavimentació, prevista per al setembre, en alguns carrers per facilitar els accessos als habitatges. Són actuacions que porta a terme l’Ajuntament com a pas previ al procés d’urbanització del sector, que acabarà de dotar-lo amb tots els serveis. L’Ajuntament ha reprès el procés urbanístic de Vora Sitges amb la posada al dia del projecte de reparcel•lació, que s’està iniciant. En aquest cas, com ja va apuntar l’alcaldessa Rosa Huguet, en la darrera sessió plenària, aquest dimarts, el procés serà igual que a Palmeres, amb quotes baixes per als veïns i treballant pas a pas.

Llegeix més...

Inici d’obra de l’enllumenat públic a la urbanització de Daltmar

2014 07 01 daltmar

L’Ajuntament de Canyelles ha posat a disposició dels veïns i les veïnes de la urbanització de Daltmar, l’equip tècnic municipal perquè es pugui executar l’obra d’enllumenat als carrers. El projecte és competència de la junta de compensació de Daltmar que rep l’assessorament de l’Ajuntament en la direcció de l’obra. Aquest dilluns 30 de juny, l’alcaldessa Rosa Huguet ha signat el contracte d’inici d’obres amb el responsable de l’empresa Aluvisa, Francisco Llamas, la qual serà la responsable de la instal•lació dels fanals.

La part de Daltmar corresponent al terme municipal de Canyelles tindrà l’enllumenat gràcies a l’acord entre l’Ajuntament, els veïns i l’empresa. Els llums seran de tecnologia led de baix consum, i donaran cobertura als 80 habitatges que hi ha actualment a la zona. Les obres començaran aquest estiu i acabaran en cinc mesos, cap a les portes de les festes nadalenques.

Llegeix més...

L’ajuntament s’aboca en les urbanitzacions

L'Ajuntament de Canyelles està treballant en agilitzar els projectes d’obra de les urbanitzacions del municipi. Una de les principals actuacions d’enguany serà el procés d’urbanització de Les Palmeres, tal i com estava previst en el pla d’actuació del govern presidit per l’Alcaldessa Rosa Huguet, basat en executar la primera fase de les obres de pavimentació i connexió voluntària al clavegueram. El consistori també està treballant en les altres urbanitzacions del municipi per tal d'avançar en les millores urbanes de les zones i dotar-les de serveis.

Llegeix més...