El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Inici d’obra de l’enllumenat públic a la urbanització de Daltmar

2014 07 01 daltmar

L’Ajuntament de Canyelles ha posat a disposició dels veïns i les veïnes de la urbanització de Daltmar, l’equip tècnic municipal perquè es pugui executar l’obra d’enllumenat als carrers. El projecte és competència de la junta de compensació de Daltmar que rep l’assessorament de l’Ajuntament en la direcció de l’obra. Aquest dilluns 30 de juny, l’alcaldessa Rosa Huguet ha signat el contracte d’inici d’obres amb el responsable de l’empresa Aluvisa, Francisco Llamas, la qual serà la responsable de la instal•lació dels fanals.

La part de Daltmar corresponent al terme municipal de Canyelles tindrà l’enllumenat gràcies a l’acord entre l’Ajuntament, els veïns i l’empresa. Els llums seran de tecnologia led de baix consum, i donaran cobertura als 80 habitatges que hi ha actualment a la zona. Les obres començaran aquest estiu i acabaran en cinc mesos, cap a les portes de les festes nadalenques.

Llegeix més...

L’ajuntament s’aboca en les urbanitzacions

L'Ajuntament de Canyelles està treballant en agilitzar els projectes d’obra de les urbanitzacions del municipi. Una de les principals actuacions d’enguany serà el procés d’urbanització de Les Palmeres, tal i com estava previst en el pla d’actuació del govern presidit per l’Alcaldessa Rosa Huguet, basat en executar la primera fase de les obres de pavimentació i connexió voluntària al clavegueram. El consistori també està treballant en les altres urbanitzacions del municipi per tal d'avançar en les millores urbanes de les zones i dotar-les de serveis.

Llegeix més...

Les Palmeres avança en el projecte d'urbanització

L’Ajuntament de Canyelles iniciarà el procés d’urbanització de Les Palmeres en els propers mesos, tal i com estava previst en el pla d’actuació del govern presidit per l’Alcaldessa Rosa Huguet, després de reunir-se amb els veïns.

En l’assemblea de propietaris de les parcel·les de la urbanització celebrada el passat dissabte, Huguet i els tècnics municipals de l’Oficina de Desenvolupament Urbanístic han exposat la primera fase de les obres que consistiran en la pavimentació i connexió voluntària al clavegueram.

Llegeix més...