El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Dissabte, assemblea de Les Palmeres

Els propietaris de les parcel•les de la urbanització Les Palmeres de Canyelles rebran de mans de l’Alcaldessa, Rosa Huguet, les escriptures que certifiquen ser propietaris legals dels seus terrenys, en la propera assemblea de veïns que se celebrarà el dissabte 11 de gener a les 10h a la Sala Multicultural. L’Ajuntament amb la inscripció del projecte de reparcel•lació al Registre de la Propietat, fixa de manera definitiva les parcel•les existents amb els seus respectius titulars, i pot donar inici a les obres d’urbanització definitives.

 

Llegeix més...

Reunió sobre l’estat actual del procés urbanístic de l’àmbit de Les Palmeres

L’Ajuntament de Canyelles, amb la finalitat d’informar sobre l’estat actual del procés urbanístic de l’àmbit de Les Palmeres, convoca a tots/es els/les propietaris/es d’aquesta urbanització a una reunió, als quals els hi farà arribar una carta de convocatòria.

La reunió se celebrarà el proper dia 11 de gener del 2014, a les 10.00 hores del matí, a la Sala Multicultural, de Canyelles i es desenvoluparà d’acord amb el següent ordre del dia:

Llegeix més...

Procés urbanístic Vora-Sitges

L’Ajuntament de Canyelles informa a tots els veïns del nucli de Vora Sitges que l’equip de Govern ha decidit ajornar el Procés Administratiu i Urbanístic iniciat al sector Vora Sitges.

Es tracta d’una decisió que caldrà elevar al Ple per a la seva aprovació definitiva, i l’espai on s’arbitraran els mecanismes més adients per què els propietaris i propietàries que ja hagin abonat la seva quota urbanística els hi pugui ser retornada íntegrament.

Aquesta decisió ha estat fruit de les reflexions de les últimes setmanes front el resultat de les dades atorgades des del món financer i socioeconòmic, les quals corroboren que amb la conjuntura econòmica actual no és possible abordar aquestes obres, que són de gran envergadura.

D’acord amb aquesta decisió, el procés urbanístic es reprendrà quan la situació econòmica sigui més favorable.