El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Ocupació

'Alemany per l'Ocupació', una eina més de l'Ajuntament de Canyelles per facilitar la inserció laboral

2018 05 02 cursalemanywebUna nova promoció dels cursos està a punt d'examinar-se

L'Alcaldessa Rosa Huguet encoratja els alumnes en els seus projectes empresarials

Llegeix més...

SERLOC al teu costat

El Servei Local d’Ocupació de Canyelles-SERLOC posa a disposició espais i recursos per poder desenvolupar la recerca de feina de les persones que es troben a l’atur o estan en millora de feina. 

Així, qualsevol persona que vulgui utilitzar aquests recursos caldrà que s’apunti prèviament al Serloc, demanant cita al l’OAC o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Inicialment, es convoca a la persona a una sessió grupal on s’exposen tot un seguit d’informacions pràctiques: s’explica com es treballa des del Serloc, de quins recursos disposa i com utilitzar-los, quin són els primers passos a seguir a l’hora de buscar feina, algunes indicacions per fer aquesta recerca. Un cop acabada aquesta sessió en grup es dóna un cita individual per un altre dia on es farà el registre pròpiament a la base de dades del Servei i es treballaran aspectes més particulars per tal de millorar, si s’escau, en la presentació de candidatures o de les passes a fer per trobar una feina, o el que es valori conjuntament. 

Llegeix més...

Matí de treball en el marc del Pacte per l'Ocupació al Garraf

2018 02 20 pacteocupacioreuniotreballReunió de treball aquest dimarts en el marc del Pacte per l'Ocupació al Garraf, del qual forma part Canyelles. El Pacte per l'Ocupació és una proposta dels ajuntaments de la comarca i de diversos agents econòmics i socials del Garraf per definir un marc d’acció i de col·laboració entre entitats públiques i privades, amb l’objectiu fonamental de fomentar l’ocupació i disminuir l’atur. Aquest treball, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, està a càrrec de l’empresa DALEPH. Tècnics d'aquesta empresa s'han reunit amb l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, i amb la tècnica municipal d'Ocupació. Ha estat una presa de contacte amb el municipi per conèixer de primera mà la realitat local en l'àmbit de l'ocupació. S'està elaborant una diagnosi sobre la situació ocupacional a la comarca i les necessitats i realitats que presenta cadascuna e les poblacions per després establir aquest marc d'acció. La trobada que s'ha fet a Canyelles s'emmarca dins d'aquest cicle de trobades amb els diversos municipis.

En marxa el nou curs d'Alemany per l'Ocupació

2017 10 inicicursalemanyUna nova edició dels cursos  d'Alemany per l'Ocupació s'han posat en marxa aquest dilluns a Canyelles. Un total de dotze alumnes han començat el curs d'iniciació, que té una durada de 100 hores i que està subvencionat al 100%. Els cursos els ofereix el Servei Local d'Ocupació de Canyelles, SERLOC, des de fa tres anys i són semiintensius, enfocats a la inserció laboral.

Llegeix més...