El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Onada de fred intens per als pròxims dies

2019 11 onadadefredL'Ajuntament de Canyelles us recomana que prengueu algunes mesures de precaució davant la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya d'una forta baixada de la temperatura a tot Catalunya.

Des de l'Ajuntament de Canyelles us volem recordar els consells que ofereix la Generalitat de Catalunya davant les onades de fred, però també que podeu trucar als telèfons:

  1.  Informació de la Generalitat, 012
  2.  Eemergències 112
  3.  Guàrdies Municipals de Canyelles al 686 473 010

Aquest Nadal, cap nen sense joguina

2017 12 12 recollidasolidàriajoguines

Com cada any, l'Ajuntament de Canyelles no vol que cap sense es quedi sense joguina ni sense un plat a taula per Nadal. És per aquest motiu que l'Ajuntament ha ajudat Ses Majestats els Reis Mags d'Orient i ha fet una recollida solidària de joguines que es lliuren a les famílies més necessitades del municipi i de les quals es fa un seguiment des de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Canyelles.

L'Ajuntament de Canyelles ofereix atenció emocional a les persones grans

2020 11 23 atencioemocional copiaL'atenció a les persones grans és una de les prioritats de l'Ajuntament de Canyelles.

Durant tota la pandèmia de la Covid-19 s'està fent una atenció emocional i acompanyament personalitzat a les persones grans 

L'Ajuntament de Canyelles ofereix atenció permanent a les dones

2020 11 25 psicologaSIADL'Ajuntament de Canyelles ofereix una atenció permanent a les dones. Compra amb els serveis d'atenció psicològica SOAF (Servei d'Orientació i Acompanyament a les Famílies) i SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones).

Aquests serveis funcionen tot l'any i, a través d'una psicòloga,  ofereixen una atenció personalitzada a les dones, especialment en els casos de maltractament.

Lectura del Manifest del Dia Internacional per a l'eliminació de la Violència envers les dones

La regidora de Polítiques de la Dona, Carmen Pilar Jelonch, llegeix el manifest unitari del Dia Internacional per a l'eliminació de la Violència envers les Dones.