El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

L'alcaldessa i la regidora de la Dona treballen en les polítiques d'igualtat

2020 11 23 treballant dia de la dona

L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i la regidora de Polítiques de la Dona, Carmen Pilar Jelonch, han repassat aquest dilluns al matí  les activitats previstes a Canyelles amb motiu del  Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

Canyelles se suma a la jornada, aquest 25 de novembre, amb diverses activitats:

-Xerrada online al voltant del 25N, destinada als alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Pla del Bosc: Píndola teatral sota el títol 'Elles', el mateix dia 25.

-Taller artísitc  'La llei del Mirall' a càrrec de l'entitat "Impacta't" dedicada també al teatre social.

Canyelles i Creu Roja treballen conjuntament per atendre les necessitats socials i sanitàries del municipi

2020 11 12 trobadacreurojaNova reunió telemàtica aquest dijous al matí de l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet amb les responsables de Creu Roja Vilanova per refermar el treball conjunt per donar suport als col·lectius més vulnerables.

Treball comarcal en l'àmbit de Serveis Socials per valorar les necessitats de la població arran de la Covid-19

2020 11 03 reunioserveissocialscomarcaL'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha pres part de la reunió telemàtica dels responsables de Serveis Socials de la comarca del Garraf, que ha tingut lloc aquest dimarts al matí.

Una trobada presidida per la consellera comarcal de l'àmbit, Mònica Gallardo, que ha servit per continuar treballant en noves mesures davant la situació de crisi actual i per establir noves estratègies d'actuació.

La regidora de Polítiques de la Dona participa al Congrés Internacional per a l'Erradicació de Violències Masclistes

2020 10 28 congresdonesLa regidora de Polítiques de la Dona, Carmen Pilar Jelonch ha participat en el II Congrés Internacional per a l'Erradicació de les Violències Masclistes, que ha organitzat l'Institut Català de les Dones i s'ha fet en format virtual.

Ajuntament de Canyelles i Creu Roja reforcen la col·laboració i l'atenció als més vulnerables

2020 10 27 conveni creurojaL'alcaldessa de Canyelles s'ha reunit aquest dimarts amb responsables de Creu Roja per refermar el conveni de col·laboració que mantenen des de fa anys  de cara al 2021 per reforçar el suport als col·lectius més vulnerables.