El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

El Grup Dona se suma a la campanya 'Els nostres petits valents' de l'hospital Sant Joan de Déu

2018 03 15 grupdonavalentswebEl Grup Dona se suma a la campanya 'Els nostres petits valents' que té en marxa l'Hospital infantil de Sant Joan de Déu amb l'objectiu de construir el nou Pediatric Cancer Center. El Grup Dona ja ha fet efectiva la donació dels 1.000 euros recaptats durant la Fira de Santa Llúcia per a aquesta campanya.

El SIAD atén 158 dones del Garraf durant el 2017

2018 03 06 reuniósiadEl SIAD Garraf és un servei que dona resposta a les demandes d'informació i atenció psicològica de les dones, i contribueix a la superació de totes les situacions de desigualtat de gènere

Canyelles amplia el Servei de Teleassistència en una nova acció en l'àmbit social en benefici de les persones més vulnerables

Fotografia Josep Cano. Diba.L’Ajuntament de Canyelles segueix amb les seves accions emmarcades en l’àmbit social en benefici de les persones més i aquest 2018 ha tornat a ampliar el Servei de Teleassistència Domiciliària per poder-lo fer arribar a tothom que el necessita. La Diputació de Barcelona ha concedit aquesta ampliació del nombre de beneficiaris sol•licitada per l’Ajuntament de Canyelles, fins a una setantena, per poder atendre les necessitats reals i cada vegada més grans d’un municipi com Canyelles amb unes característiques molt específiques. Té un terme municipal molt ampli i dispers, amb la major part de la població disgregada en onze urbanitzacions, on les dificultats de mobilitat són una de les grans problemàtiques. Hi ha moltes persones que, a més, viuen soles i que pateixen problemes de salut o mobilitat. I d’altres que, tot i viure acompanyades, també poden tenir dificultats. És per aquestes persones que es va posar en marxa el Servei de Teleassistència, que té l’objectiu de donar seguretat, tranquil•litat i acompanyament. Un any més, hem aconseguit ampliar la quantitat de persones que es poden beneficiar d’aquest servei al municipi, assegura l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet. És una nova acció en benefici de l’àmbit social i de les persones més vulnerables del municipi que requereixen d’aquesta atenció i d’aquest servei de teleassistència al municipi.

Canyelles renova el conveni amb el Consell Comarcal per a la prestació dels serveis socials

2018 01 31 conveniserveissocialsccg2L'Ajuntament de Canyelles, juntament amb el de Cubelles i el d'Olivella, ha renovat amb el Consell Comarcal del Garraf el conveni de col·laboració per a la prestació dels serveis socials bàsics i altres programes relatius al benestar social i les polítiques d’igualtat, segons el contracte programa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

En la roda de premsa de presentació del conveni, celebrada aquest dijous, l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, va mostrar la seva satisfacció per la continuïtat i les millores dels convenis de serveis socials. Rosa Huguet va afirmar que és vital la importància que donem als serveis socials i a la feina que fa el Consell comarcal, és un retorn als municipis més petits que són els que més pateixen.  L’alcaldessa també va destacar que a Canyelles estem treballant amb polítiques d’increment en ajuts per a la infància.

L'Ajuntament de Canyelles amplia la bonificació social per al transport públic dins del projecte T3G

T3GL’Ajuntament de Canyelles manté i amplia la bonificació social per al transport públic gràcies al projecte T3G. Tot i l’increment de tarifa que Transports Metropolitans de Barcelona aplica des de principis d’any en els títols de transport, els beneficiaris del projecte a Canyelles seguiran pagant només 5 euros en adquirir la T-10 corresponent a una zona.