El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

L’Ajuntament de Canyelles premia els participants del concurs “Fem matemàtiques”

2015 07 13 EntregaPremiMatesL’Ajuntament de Canyelles ha volgut obsequiar amb una entrada al Parc d'atraccions Port Aventura als 4 participants del concurs de matemàtiques “Fem Mates” que consistia a resoldre exercicis i problemes matemàtics de manera ràpida i precisa. 

Aquest concurs és una competició pels alumnes de l'ESO i 6è de primària en la qual enguany hi va decidir participar l’Institut Pla del Bosc.

Llegeix més...

Inflables a la llar d’infants 'Els Patufets'

Nens i nenes de la llar gaudint de l'activitatEl passat dimecres 1 de juliol, l’Eva i el Jaume, van portar un castell inflable molt gran a la llar d’infants municipal Els Patufets. Els nens i nenes van poder gaudir d’un inflable sense aglomeracions ni cues estiuenques. Va ser una activitat que els infants van gaudir moltíssim.

La llar d'Infants els Patufets acomiada el curs amb la festa dels colors

2015 06 26 FestaLlarAquest matí la sala Multicultural ha acollit la festa dels colors de la Llar d’Infants, aquest ha estat l’ acomiadament del curs lectiu, tot i que la llar prestarà servei fins al 17 de juliol.

Els nens i nenes de P2 han pogut gaudir d’un acte de graduació fet a la seva mida, en el que l’equip educatiu els ha entregat obsequis i un birret com a record del seu pas per l’escola bressol. També han preparat unes breus actuacions que han presentat a la resta d’ infants, les famílies i les educadores.

Llegeix més...

L’escola Sant Nicolau i l’Institut Pla del Bosc acomiaden el curs escolar amb actuacions diverses

2015 06 19 FideCurs 01L’alumnat de primària de l’escola Sant Nicolau, així com els i les alumnes de l'institut Pla del Bosc han celebrat aquests dies els festivals de fi de curs i han gaudit d’activitats lúdiques diverses.

El dijous 18 de juny els alumnes de l’institut van realitzar diverses actuacions a la Sala Multicultural que van consistir en exhibicions de dansa, cant coral, així com interpretacions teatrals. Aquestes actuacions les van presentar als i les companyes i al professorat assistent.

Llegeix més...