El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Finalitza el Casal Esportiu i Artístic de Canyelles 2013 amb èxit d’inscrits

Casal d'Estiu

Des del dimarts 25 de juny i fins el passat divendres 2 d’agost, ha tingut lloc el segon Casal Esportiu i Artístic de Canyelles 2013 que ha organitzat l’entitat esportiva canyellenca Club Taekwondo amb la col•laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles.

Dirigit a nens i nenes que hagin cursat en aquest 2013 des de P3 fins a primer d’E.S.O, a diferència de l’any passat que varen ser cinc, enguany ha tingut una durada de sis setmanes, de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores amb opció a acollida de 8:00 a 9:00 hores i l’opció de menjador de 14:00 a 16.30 hores.

El casal ha transcorregut en diferents instal•lacions municipals com són la Zona Esportiva, el Gimnàs Municipal i Sala multicultural i alguna aula del nou institut Pla del Bosc.

Llegeix més...

Visita de l'Alcaldessa al Diputat d'Esports

Actes esportius BarcelonaAprofitant els actes esportius en els quals es troba immersa la ciutat de Barcelona, l'Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i Sugranyes, va realitzar una visita de treball al Diputat d'Esports de la Generalitat, el Sr. Josep Salom.

Gairebé un centenar de persones van participar de la 3a caminada sota la llum de la lluna plena

Sortida de la caminada

 

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles i el Gimnàs Municipal van organitzar el passat divendres 26 la tercera caminada nocturna sota la llum de la lluna plena.
En aquesta ocasió, però, no va coincidir amb la lluna plena ja que es va haver de canviar la data prevista inicialment per no coincidir amb la Festa Major.

La caminada va sortir a les 21.15 hores des de el Gimnàs Municipal amb destí la platja del Far de Vilanova. El recorregut de gairebé uns 13 quilòmetres i una durada prevista de 2 hores i mitja, va pujar des del Gimnàs Municipal pel camí del Romanguer fins a la urbanització Les Palmeres progressivament en pujada. Un cop a les Palmeres es va continuar ascendint per l’avinguda Canyelles fins el Bar Manchego, passant per l’avinguda Andalusia, Carrer de Lanjaron i Carrer de Sevilla de la mateixa urbanització per anar a buscar el camí del mas del Artís que els portaria fins a Vilanova per una pista forestal.

Llegeix més...