El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Avui es celebra la XV Cursa Popular de Canyelles

 XV Cursa Popular01Avui, dissabte 13 de juliol tindrà lloc la XV Cursa Popular de Canyelles, organitzada per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Canyelles. Fins al divendres 12 de juliol es podran realitzar les inscripcions anticipades i gratuïtes per el que serà el quinzè aniversari de la “Cursa Popular de Canyelles” que tindrà lloc el dissabte 13 de juliol a les 19h de la tarda. Les inscripcions es podràn fer a través del formulari d’inscripció que podeu trobar al final d'aquesta notícia. També es podran fer inscripcions el mateix dia a la plaça del Casal des de les 17:00 hores. L’únic requisit per participar i recollir el dorsal serà l’entrega d’1 kg o 1 litre de qualsevol aliment. Es tracta d’una cursa mixta on hi ha parts d’asfalt i part de pista de terra, transcorrerà pels carrers i l’entorn del municipi i el recorregut serà d‘uns 7 km. El quinzè aniversari de la Cursa Popular de Canyelles serà l’acte amb més rellevància dels actes esportius previstos per la Festa Major que es realitzen el cap de setmana abans dels actes festius i culturals sota el lema “ A Canyelles Viu l’Esport”.

Llegeix més...

S’obren les inscripcions per a la XV Cursa Popular de Canyelles

 

XV Cursa PopularFins el divendres 12 de juliol es podran realitzar les inscripcions anticipades i gratuïtes per el que serà el quinzè aniversari de la “Cursa Popular de Canyelles” que tindrà lloc el dissabte 13 de juliol a les 19h de la tarda. Les inscripcions es podràn fer a través del portal web de l’Ajuntament www.canyelles.cat on s’haurà d’omplir el formulari d’inscripció adjunt a aquesta notícia. També es podran fer inscripcions el mateix dia a la plaça del Casal des de les 17:00 hores. L’únic requisit per participar i recollir el dorsal serà l’entrega d’1 kg o 1 litre de qualsevol aliment.

Es tracta d’una cursa mixta on hi ha parts d’asfalt i part de pista de terra, transcorrerà pels carrers i l’entorn del municipi i el recorregut serà d‘uns 7 km.

El quinzè aniversari de la Cursa Popular de Canyelles serà l’acte amb més rellevància dels actes esportius previstos per la Festa Major que es realitzen el cap de setmana abans dels actes festius i culturals sota el lema “ A Canyelles Viu l’Esport”.

 

Llegeix més...

Benito Nogales, campió de Catalunya de Veterans en 3000 metres obstacles

 

2013 BenitoNogales atletisme1Benito Nogales, l’actual conserge de la Zona Esportiva de Canyelles, es va penjar la medalla d’or de la categoria m45 als 3.000 metres obstacles del Campionat de Catalunya de veterans a l’aire lliure. La prova es va celebrar al Maresme, el dissabte 29 de Juny a la localitat de Calella, Benito va marcar un ritme constant amb el que va aconseguir desgastar els seus rivals per despenjar-los a mitja cursa i creuar per linea de meta sense cap oposició i amb un temps d’11 minuts i 17 segons.

Benito Nogales Cremades, nascut a 01/09/1965, va començar a córrer al Col•legi dels Franciscans, Sant Bonaventura, de Vilanova i la Geltrú. Ha estat un dels millors atletes del PPCD ATLETISME VILANOVA, i en l'actualitat continua entrenant i competint en proves de veterans.

Llegeix més...