El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Éxit de la segona caminada del “Cicle de caminades a la llum de la lluna plena”

El passat dissabte 22 de Juny es va portar a terme la segona caminada nocturna sota la llum de la lluna plena que organitzava l'Àrea d'Esports del Ajuntament de Canyelles.
La sortida va ser a les 21:30 hores des del Gimnàs Municipal amb un total de 200 persones inscrites.

La caminada, que aquest cop es va dirigir al Castell d’Olèrdola per camins i corriols de muntanya i asfalt, va agradar a tothom, ja que va passar enmig de l'entorn natural que envolta al municipi, per camins plens de naturalesa i en fer-se de nit, va ésser una experiència molt bonica.

L’àrea d’esports de l’Ajuntament de Canyelles mitjançant el seu regidor en Francisco Ruiz Gracia, que va ser el guia de l'expedició, va posar a disposició dels caminants el camió dels Serveis Municipals perquè tothom qui volgués hi pugés les bosses i motxilles amb els entrepans i begudes, i així, per alliberar-los de pes.

Així doncs, un cop a dalt del cim els caminants van sopar el que s’havien portat de casa, i cap a les 23:00 hores es va iniciar la tornada, aquesta ja per asfalt, per la carretera de Daltmar a Canyelles, acompanyats pels Agents Municipals fins a la pista del Casal.

Llegeix més...

El Casal Esportiu i Artístic arrenca amb un centenar d'inscrits

2013 CasalEsportiu CartellAvui, dimarts 25 de Juny, arrenca el Casal Esportiu i Artístic de Canyelles 2013, que organitza l’entitat esportiva canyellenca Club Taekwondo amb la col·laboració de l’'Area d'Esports de l'Ajuntament de Canyelles.
Enguany tindrà una durada de sis setmanes, a diferència de l’any anterior que varen ser cinc, i finalitzarà el divendres 2 d’Agost. L’horari serà de dilluns a divendres, de 9h a 14h amb opció a acollida de 8h a 9h i opció de menjador de 14h a 16.30h i està dirigit a nens i nenes que hagin cursat en aquest 2013 des de P3 fins a primer d’E.S.O.
El Casal tindrà lloc en diferents instal·lacions municipals com la Zona Esportiva, el Gimnàs Municipal i Sala multicultural i alguna aula del nou institu Pla del Bosc.
En la programació de les activitats del casal els nens i nenes tindran la possibilitat de realitzar activitats esportives des de psicomotricitat, esports com el bàsquet, tenis, futbol sala, voleibol, bàdminton, atletisme, tenis taula etc... però a l’hora també realitzaran activitats artístiques com manualitats de tot tipus, pintures, petites escultures, música, teatre etc....

Llegeix més...

Enhorabona a Jordi Torras, campió de lliga de Futbol sala

El canyellenc Jordi Torras, jugador del Barça Alusport, es va proclamar campió de la Lliga de futbol sala en un apassionant quart partit de la sèrie final al Palau Blaugrana. Finalment s’imposaria a ElPozo Múrcia als penals i va poder celebrar el títol amb l’afició. Aquest és l’homenatge als campions.