El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Bona acollida del Taller de Cuina d’aprofitament

2015 11 26 TallerCuina 01Amb l’objectiu d’afavorir la millora de la gestió a la cuina de les llars, i donar idees sobre la conservació dels aliments i aprofitament de les sobres, es va realitzar un taller de sensibilització contra el malbaratament alimentari.

Va estar un taller molt didàctic, amb força informació, però també participatiu i pràctic on tothom va poder aportar idees d'allò què es fa a casa i, a més, es van realitzar in situ 3 receptes que en finalitzar del taller es van poder degustar. Tothom va manifestar la seva satisfacció envers el taller.

Llegeix més...

Cap aliment a les deixalles!

2015 11 19 CartellTallerMalbaratamentAlimentariSabeu que a Catalunya, es llencen gairebé 35?kg d'aliments per persona l'any i que la majoria d'aquest malbaratament es produeix a les llars?

Del 21 al 29 de novembre de 2015 se celebrarà la setmana europea de la prevenció de residus i, amb aquest pretext, l’Ajuntament de Canyelles se suma a la campanya engegada per la Comissió Europea contra el malbaratament alimentari com una forma de fomentar la sostenibilitat ambiental de la cadena alimentària i també la gestió de residus, organitzant una xerrada-taller sobre Cuina d’Aprofitament, el pròxim dimecres 25 de novembre a les 17?h al primer pis de la Sala Multicultural.

Llegeix més...

Taller d’iniciació a l’ornitologia

2015 11 19 CartellOrnitologiaEls propers 27 i 28 de novembre tindrà lloc un taller d'ornitologia d’un veí de Canyelles expert en ocells. És una iniciativa recolzada per l’Ajuntament de Canyelles per tal de fomentar la coneixença i el respecte cap a la natura.

En la sessió del divendres 27, que es realitzarà a les 18?h, al primer pis de la sala Multicultural, es farà un primer contacte a través d’explicacions, imatges i activitats per fomentar la participació dels assistents.

Llegeix més...

Auditoria per la millora de la Deixalleria

2015 10 28 DeixalleriaAquest dimecres 28 d’octubre, la Deixalleria municipal de Canyelles ha rebut la visita d’un equip de l’àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, concretament uns experts en Assessorament i Suport a les Deixalleries.

Amb l’ànim de millorar els serveis que presta, l’Ajuntament va sol·licitar a la Diputació poder disposar d’un recurs de suport tècnic per fer un estudi de situació i propostes de millora de l’equipament.

Llegeix més...