El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Gran resposta en contra del maltractament animal

2015 10 18 CotxesAnimals 01

El passat 18 d'octubre, matí i tarda, Canyelles es va omplir de cotxes de tots models i colors en acollir la primera edició de la Concentració en Contra del Maltractament Animal. Més de 300 cotxes, entitats automobilístiques i animalistes, empreses amb activitats relacionades amb aquests dos mons i, sobretot, moltes famílies amb animals, principalment gossos, van participar de les diferents activitats de la festa, on es va gaudir entre d’altres de música, classe de zumba, desfilades d’adopcions i premis per als cotxes en diferents categories.

Llegeix més...

1a Concentració de cotxes en contra del maltractament animal

2015 10 18 Concentracio cartellEl pròxim 18 d'octubre Canyelles acollirà la primera edició de la Concentració de Cotxes en Contra del Maltractament Animal. Un esdeveniment solidari destinat a tots aquells animals que desgraciadament han estat o estan sent maltractats, abandonats o simplement que necessiten una llar on puguin tenir les cures i necessitats que requereixen.

Són moltes les associacions animalistes que han volgut col·laborar en l'esdeveniment i volen unir-se a la lluita per protegir i vetllar per la seguretat dels animals, associacions del nivell de TarracosBull, Galgos112, Life4Pitbulls… associacions que treballen a escala internacional i que han aconseguit amb èxit ajudar i cuidar a milers d'animals aconseguint-los una bona família adoptiva que cuidi d'ells.

Llegeix més...

Premis al reciclatge i a la creativitat

2015 10 09 PremisReAnimals 01Amb motiu del dia Mundial dels Animals, el passat 4 d’octubre, en el marc de El Mercat de Segona Mà de Canyelles, es va fer l’entrega de premis del primer concurs d’Animals amb material reciclat.

Els treballs presentats van ser vistosos i van correspondre a 3 categories de les quatre convocades.

Els membres del jurat que van ser l’Alejandro Jurnet, de l’Associació local Amics dels Animals-Huellas Felices, l’Antoni Audi, veí de les Amèriques, dissenyador gràfic i organitzador del concurs, la Roser Vilaró, ceramista i formadora de L’Artífex, van tenir feina a decidir els premis, ja que totes les figures presentades eren força treballades.

Llegeix més...

Es consolida El Mercat de Segona mà de Canyelles

2015 10 04 Merca2ma 01Diumenge 4 d’octubre ha tingut lloc una nova edició de El Mercat de segona mà de Canyelles, ubicat al vial lateral de la carretera de Vilafranca, prop del mercat setmanal dels diumenges. Malgrat les amenaces de pluja inicial, es va comptar amb la participació de més de 60 expositors amb tota classe d’objectes, i finalment, es va tenir un temps favorable que va proporcionar als visitants un agradable passeig i buscar, així, les ocasions per fer una compra o un intercanvi.

A més a més del mercat setmanal i El Mercat de 2a Mà, els visitants van poder gaudir d’altres activitats complementàries, com van ser l’actuació dels Batucanyes dels Dracs de Canyelles, la participació de l’Artífex – Taller d’Arts i Oficis de Canyelles, i un circuit mòbil de bicicletes del Servei Català de Trànsit, on els més menuts van poder practicar amb senyals reals com és la circulació vial.

Llegeix més...