El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Activitats d’ocells al parc comarcal

El proper dissabte a les 18 hores es realitzarà al Puig de l’Àliga un alliberament de rapinyaires. Es tracta d’una activitat oberta a tothom i molt recomanable per les persones amants de la natura.

Durant els mesos vinents es realitzaran altres activitats que podeu consultar clicant

.

Qui estigui interessat/da a apuntar-se a l’activitat o vol més informació d’aquesta o altres activitats relacionades, pot posar-se en contacte al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Diputació de Barcelona fa entrega del nou pla de prevenció d’incendis de Canyelles

2015 07 13 ConveniLa Diputació de Barcelona mitjançant personal tècnic de l’Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d’incendis forestals – la OTPM – va fer entrega, ahir, dilluns 13 de juliol del nou Pla de Prevenció d’Incendis de Canyelles – el PPI.

Es tracta d’un document tècnic, que substitueix l’anterior (2011-2014) i que tindrà, també, una vigència de 4 anys (2015-2019). El PPI preveu, planifica en el temps i valora econòmicament una sèrie d’actuacions sobre els mitjans i infraestructures bàsiques de prevenció d’incendis forestals del municipi. Especialment s’actua sobre les xarxes bàsiques de camins d’accés i circulació a/entre les masses forestals així com els mitjans de lluita contra el foc: hidrants, dipòsits d’aigua, etc.

Llegeix més...

Xerrada de subministraments bàsics de la Llar

Ahir dilluns dia 6 a les 18 hores, a l’Espai de la Gent Gran de Canyelles, i dins de la “Setmana de l’Energia” es desenvolupà una xerrada sobre els subministraments a les llars.

Interès especial sobre com actuà davant de la problemàtica de “Movistar”, ja que moltes llars, fa mesos no tenen ni telèfon en condicions i menys Internet.

Llegeix més...

Activació del nivell 2 del Pla Alfa de risc d'incendi

Mapa Pla Alfa 30 de juny 2015Degut a les actuals condicions meteorològiques i al risc potencial d’incendi forestal la Direcció General del Medi Natural i Biodiversitat de la Generalitat de Catalunya (DGMNB), manté activat el NIVELL 2 del PLA ALFA a la nostra comarca “Vigilància exclusiva d’incendis forestals“, recordem que el nivell màxim és el 3.

Llegeix més...