El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Cuina i Càtering: pràctiques en empreses

2015 05 04 CursCuinaEl Curs d’Operacions de cuina bàsiques i càtering que es realitza a Canyelles segueix en bona marxa.

El grup d’alumnes està molt motivat en les tècniques d’aprenentatge del curs i ja s’han començat a buscar empreses on alumnes podran fer-hi les pràctiques. Amb aquestes es complementarà la formació teòrico-pràctica realitzada i pot ser una oportunitat per quedar-se amb contracte de treball en algun dels llocs.

Comença el curs subvencionat d’Operacions de cuina bàsiques i càtering

Inici del Curs d’Operacions de cuina bàsiques i càteringAquest dimarts 14 d’abril, s’ha iniciat a Canyelles un Curs d’Operacions de cuina bàsiques i càtering, subvencionat el 100% per l’Ajuntament de Canyelles, amb la finalitat que els alumnes adquireixin uns coneixements i pràctiques per treballar en una cuina professional.
El curs, dirigit a persones a l’atur, té una durada de 54 hores més 50 hores de pràctiques en empreses, es realitzarà amb una metodologia teòric-pràctic en una cuina industrial. La finalització d’aquest curs es preveu pel proper mes de juny (pràctiques incloses), per tal d’afavorir el fet de trobar una feina durant la temporada d’estiu.

Llegeix més...

Formació en hostaleria a Canyelles

Aquest mes d’abril, a Canyelles s’iniciarà un Curs d’operacions de cuina bàsiques i càtering, subvencionat al 100% per l’Ajuntament de Canyelles, i dirigit a tothom, tot i que es prioritzarà les persones en situació d'atur.

L’objectiu del curs és dotar als alumnes d'eines i competències que afavoreixin la seva possibilitat real d'inserció laboral, amb l’obtenció del carnet d’higiene alimentària i pràctiques en empreses d’hostaleria de la zona, sector en el qual es troben ofertes de feina però amb una oferta de formació ocupacional gairebé inexistent.

Llegeix més...

3 joves de Canyelles participen en un programa de Garantia Juvenil

Joves per l’Ocupació, programa de Garantia Juvenil subvencionat pel SOC, amb la participació dels municipis de Canyelles, Cubelles, Olivella i Sitges, dirigit a aturats menors entre 16 i 24 anys.

Es tracta d'un projecte que proporciona als participants formació i experiència en un àmbit laboral concret. Aquesta campanya, que durarà fins al pròxim mes de juny, l’àmbit de treball serà el del sector de comerç i hostaleria, està dirigit a joves de menys de 25 anys i amb el graduat d’ESO, i amb el treball de les àrees d'Ocupació i Joventut de l'Ajuntament de Canyelles s’ha aconseguit que hi puguin prendre part 3 joves que busquen feina.

Llegeix més...