El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Inici de nous cursos de formació per a l'ocupació

Entre els pròxims mesos de setembre i octubre, a Canyelles s'iniciaran noves formacions dirigides especialment a les persones en situació d'atur. Des del Serloc (Servei Local d'Ocupació de Canyelles) s'impulsen aquestes iniciatives per afavorir la incorporació d'aquest col·lectiu al mercat de treball. Així, dins els cursos que s'oferten hi ha Iniciació a l'Alemany, Operacions bàsiques de Cuina i càtering, i formació en TIC: informàtica bàsica.

Qualsevol persona que estigui interessada en algun d'aquests cursos pot dirigir-se a l'OAC de l'Ajuntament o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Taller de conversa en Alemany

Aquesta setmana s’ha iniciat una nova edició de cursos per l’aprenentatge de l’alemany, que des de fa tres anys que es desenvolupen a Canyelles des de l’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament. 

S’ha començat organitzant un breu taller de conversa dirigit a les persones que ja tenen coneixement mínim del idioma però que necessiten practicar-lo per no perdre’l. Però aquest és la primera de les accions formatives que es duran a terme al voltant d’aquest idioma. 

Així, ja estan obertes les preinscripcions per participar en alguns dels cursos que es faran a partir del proper mes de setembre. Qualsevol persona interessada a apuntar-se o per obtenir més informació es pot dirigir a  l’OAC o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'Ajuntament de Canyelles continuarà impulsant formació per l'ocupació

2015 05 29 CloendaCursAlemanys 01

L’Ajuntament de Canyelles continuarà recolzant la realització de formació per l’ocupació durant aquest 2015, amb l’organització de més grups per l’aprenentatge d’alemany i amb un grup més d’Operacions de cuina bàsica.

Projectes com aquests volen donar l’oportunitat de formar-se en continguts que després poden afavorir optar amb més garanties a aconseguir una feina, amb la millora del currículum amb un idioma més o l’aprenentatge professionalitzador d’un/a auxiliar de cuina.

Aquest divendres 29 de maig es van fer el lliurament de diplomes d’aprofitament a les persones participants al curs d’Alemany, amb l’alegria afegida que 4 d’elles s’havien presentat a les proves per lliure de l’Institut Goethe a Barcelona pel nivell A1 i totes han aprovat amb molt bona nota.

Llegeix més...

Se signen els convenis per fer pràctiques en empreses

2015 05 13 SignaturaConveniAquesta setmana s’han signat els convenis entre l’Ajuntament de Canyelles i les empreses col·laboradores per les pràctiques formatives no laborals del curs d’Operacions de cuina bàsiques i càtering que es realitza a Canyelles.

Finalment, han estat 7 empreses de la comarca que acolliran les 8 persones que participen en el curs, dos de Sitges, tres de Vilanova, una de Sant Pere de Ribesde i una de Canyelles. Així, durant 52 hores, l’alumnat podrà estar immers en un entorn real de treball i posar en pràctica totes les tècniques apreses durant la fase de formació teòrica.