El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Representació teatral de Sant Jordi a la llar d’infants municipal

2015 04 22 ObraStJordi 01Un grup de pares i mares dels infants de la llar d’infants Els Patufets ha representat avui l’obra de Sant Jordi per a tots els nens i nenes i l’ equip educatiu de l’escola bressol.

Les famílies han participat amb il·lusió organitzant-se per preparar el text, vestuaris, decorats i fer així que els més petits gaudeixin de l’obra de teatre i coneguin la llegenda de Sant Jordi d’una manera entenedora i atractiva.

Llegeix més...

Enhorabona de l'Ajuntament als guanyadors del certamen "Fem Matemàtiques"

L'alcaldessa i el regidro felicitant als guanyadors

L'Alcaldessa, Rosa Huguet, i el Regidor d'Ensenyament, Joan Gonzalez, han felicitat aquest matí en persona als alumnes de l'Institut Pla del Bosc de Canyelles guanyadors de la prova de grups del concurs "Fem Matemàtiques" que va tindre lloc a Alcanar el passat dimecres.

Els alumnes, molt il·lusionats amb els resultats obtinguts, han compartit la seva experiència amb tot el centre, encoratjant a participar en properes edicions i altres concursos.

Alumnes de l’institut Pla del Bosc guanyen la prova de grups del concurs “Fem matemàtiques”

Els alumnes guanyadors, acompanyats pel regidor d'ensenyament

Fem matemàtiques, és una competició matemàtica pels alumnes de l´ESO i 6è de primària que duu 21 edicions i està organitzada per l’associació de professors de matemàtiques. El departament de ciències de l’institut va decidir participar-hi aquest any.

La primera fase es desenvolupa en el centre educatiu amb la participació de tots els alumnes, dels quals en van ser seleccionats 4 : Unai Domínguez, Anna Hill, Julia Pérez i Alba Poley. Aquests alumnes han participat en la segona fase que va tenir lloc el dimecres 15 d’abril a les Cases d’Alcanar, amb la participació de més de 300 nois i noies. En aquesta fase es van realitzar proves en grups i proves individuals. Es tractava de resoldre problemes matemàtics de manera pràctica que tenen a veure amb l’entorn del lloc on s’organitza.

Llegeix més...

El 25 d’abril vine a conèixer La Llar d’infants Els Patufets

La Llar d'infants obre les seves portes

El proper dissabte 25 d’abril tindrà lloc a la llar d’infants una jornada de portes obertes. Tots aquells interessats en conèixer els serveis que ofereix la llar, l’equip educatiu, així com les instal•lacions ho podran fer de 10.00h a 13.00h a l’escola bressol ubicada al passeig de la zona esportiva s/n. Es planteja com una jornada lúdica on els més petits siguin protagonistes, per aquest motiu l’equip d’educadores està preparant racons de joc, així com activitats en les que participin els infants i les famílies que ja estan inscrits a la llar.
A més en aquesta jornada es podrà obtenir informació sobre com realitzar la pre-inscripció que té com a període el 4 al 15 de maig i que es realitzarà en horari d’ oficina a l’Ajuntament de Canyelles.