El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Valoració positiva del període de preinscripcions de l’ Institut Pla del Bosc

El passat 17 de març, tal com preveu el calendari del Departament d’Ensenyament la Generalitat de Catalunya, ha finalitzat el període de preinscripcions per al segon cicle d’ educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria.

S’han recollit nombroses sol·licituds de preinscripcions a l’Institut Pla del Bosc, arribant a la totalitat de les places oferides, mostra que la majoria de joves canyellencs en edat d’inici a l’ensenyament secundari escullen estudiar al seu municipi i les seves famílies valoren la qualitat del projecte educatiu de l’ institut Pla del Bosc.

Llegeix més...

Jornada de portes obertes de l’institut Pla del Bosc

Portes Obertes

Aquest dissabte 7 de març es va dur a terme la jornada de portes obertes de l’institut Pla del Bosc. Els i les alumnes que començaran 1r d’E.S.O el curs vinent, acompanyats de la seves famílies van poder visitar les instal·lacions de l’ institut, així com assistir a una reunió informativa en la que es va presentar l’equip docent i es va poder explicar la línia pedagògica del centre. En aquesta reunió es va comptar també amb la presència de l’alcaldessa Rosa Huguet i del regidor d’Ensenyament Joan González.

Aquesta jornada coincideix amb la notícia que fa uns dies es va rebre sobre creació de 3r d’ESO al centre d’ensenyament de Canyelles, el qual, recordem, aquest és el segon any de funcionament i només tenia garantit els cursos de 1r i 2n., continuïtat que reforça el model de treball del centre i de l'equip de govern de l’Ajuntament de Canyelles, els qual treballen per a oferir als joves del municipi una alternativa al desplaçament diari fora d’aquest.

Llegeix més...

La llar d’infants a la setmana cultural del St. Nicolau

2015 03 05 SetmanaCultural

Durant aquesta setmana del 2 al 6 de març, els infants de les aules de gegants i bastoners han fet una visita a l’escola Sant Nicolau. Aquests nens i nenes són els més grans de la llar d’infants i el curs vinent ja aniran a l’escola.

S’ha fet un recorregut en què alumnes de 4t, 5è i 6è de primària els han explicat el projecte que han realitzat enguany, referent als invents.

Llegeix més...

L’alumnat de 6è del CEIP Sant Nicolau participa en el programa “Coneguem els Nostres Parcs” de Diputació de Barcelona

2015 02 26 ParcNatural

“Coneguem els nostres Parcs” és un programa d’educació ambiental inclusiu per conèixer els espais naturals protegits de la província de Barcelona gestionats per la Diputació de Barcelona.

Es tracta d’una iniciativa en col·laboració amb l’Ajuntament de Canyelles i està adreçada a l’alumnat de sisè de primària.
El programa consta de 2 fases: a la primera els alumnes desenvolupen un treball previ per preparar la sortida que faran al parc natural. La segona fase es porta a terme al parc amb el suport d’un educador ambiental, que guia al grup durant l’itinerari per l’espai natural.

Llegeix més...