El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Suspès degut a la pluja el torneig de cloenda de la temporada de la U. E. Canyelles

El torneig de cloenda que havia de tindre lloc durant aquest dissabte ha quedat suspès degut a la pluja.

Exhibició de fi de curs de Gimnàstica Artística

El proper divendres dia 7 de Juny a les 18 hores tindrà lloc a la Zona Esportiva Municipal de Canyelles l’exhibició de final de curs del grup de nens i nenes de Gimnàstica Artística del Gimnàs Municipal.

Un total de 60 nens/es exhibiran tot allò que han aprés durant el curs, amb diverses coreografies que, de ben segur, faran vibrar als pares, mares i familiars que hi assistiran.

A l’exhibició hi seran presents tant el Regidor d’Esports Francisco Ruiz com l’Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i Sugranyes com altres Regidors del consistori.

En acabar l’exhibició, tots els participants rebran una medalla commemorativa i un refresc.

Gran participació a la 12a. Festa de l’esport

Aquest dissabte primer de Juny de 10:00 a 14:00 hores es va celebrar la Festa de l’Esport, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles conjuntament amb l'AMPA de l’Escola Sant Nicolau. Enguany, com des de fa cinc edicions, s’ha apostat per un model que ha tingut com acte principal el realitzat a la zona esportiva i a l’escola de manera simultània, dirigit a infants, joves i famílies. A més, aquest acte s’està consolidant com la cloenda de les activitats ofertes per la secció esportiva de l’AMPA en el marc del Pla Català de l’Esport Escolar.

Llegeix més...