El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Continuen obertes les inscripcions per al Casal Esportiu i Artístic de Canyelles 2013

 

Des del passat dilluns dia 13 de maig fins al divendres 14 de juny, al Gimnàs Municipal de Canyelles, es poden inscriure tos aquells nens i nenes interessats en participar al Casal Esportiu i Artístic que organitza l’entitat esportiva canyellenca Club Taekwondo, adjudicatària del concurs públic de gestió d’aquest projecte, amb la col•laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles.
El Casal, dirigit a nens i nenes que hagin cursat en aquest 2013 des de P3 fins a primer d’E.S.O, es portarà a terme en el període de dates comprès entre el 25 de juny al 2 d’agost i enguany tindrà una durada de sis setmanes, a diferència de l’any anterior que varen ser cinc. L’horari serà de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores amb opció d’acollida de 8 a 9 hores i opció de menjador de 14 a 16.30 hores.

Llegeix més...

12a Festa de l'Esport a Canyelles

Dissabte 1 de Juny de 10 a 14 hores tindrà lloc la 12a Festa de l'Esport que promociona la Diputació de Barcelona a través dels Consells Esportius i els Ajuntaments adherits.

Aquesta gran Festa de l'Esport és una festa esportiva de caire recreatiu i popular oberta a la participació de tothom, i que adapta les activitats al nivell físic de tots els participants.

Es durà a terme a les instal·lacions esportives municipals i alguns espais de l'Escola Sant Nicolau.

Serà una ocasió magnífica per conèixer les activitats esportives extraescolars que realitzen tots els infants al municipi, aprofitar per participar de totes les activitats previstes, així com per veure les instal•lacions esportives.

Llegeix més...

El Plenari Municipal comença a desenvolupar el projecte esportiu

 

El Govern de Canyelles portarà al Ple de juny l'aprovació inicial del projecte de la zona esportiva que estarà subvencionat quasi en la seva totalitat per administracions supramunicipals.

L’Ajuntament de Canyelles està treballant en el projecte d’acondicionament i millora de la zona esportiva per a revitalitzar-les d’acord amb les necessitats plantejades per la població en la pràctica de l’esport recreatiu, i, per això, necessita d’unes instal·lacions modernes i adequades. En aquest sentit, el municipi ha sol·licitat entrar en el grup de pobles esportius i saludables de la Unió Europea.

 

Llegeix més...