El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Joventut

Tornen les batalles de rap a Canyelles

2017 1 batallesrapdosLes denominades Batalles de Galls tornen a Canyelles. Després de l'èxit de la primera trobada, celebrada aquest mes de juliol, els joves de Canyelles han organitzat una segona edició, amb el suport de l'Ajuntament de Canyelles. La Full Cny's Rap II que tindrà lloc el dissabte 21 d'octubre, a la Sala Multicultural, i que promet ser molt millor que la primera. No hi ha edat per participar-hi. Només cal avisar i presentar-s'hi.

Llegeix més...

Canyelles ja té Pla Local de Joventut

2017 09 27 plajoventutCanyelles ja té Pla Local de Joventut. El ple municipal l’ha aprovat aquest dimarts en la sessió ordinària corresponent al mes de setembre i és el resultat d’un ampli treball previ d’anàlisi i diagnosi de la realitat dels joves a Canyelles, de com estan i què creuen que cal fer per millorar. El pla és una eina bàsica per tirar endavant i articular les polítiques de Joventut,  el full de ruta que marca els objectius i les línies bàsiques d’actuació, ha explicat el regidor de Joventut, Joan González. És, a més, un document obert, i revisable, a totes les aportacions que hi puguin arribar, ha assegurat l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, que s’ha mostrat molt satisfeta per la feina feta, que servirà per millorar el municipi.

Llegeix més...

Dia Internacional de la Joventut

Rètol Dia Internacional de la Joventut. Foto ONUEl 12 d'agost es commemora el Dia Internacional de la Joventut, impulsat per les Nacions Unides. El tema escollit per aquest any és Young Building Peace, i està dedicat a reconèixer la capacitat dels joves de participar en la configuració d'una pau de veritat i contribuir a la prevenció i transformació de conflictes, la inclusió, la justícia social, la reconciliació i la pau sostenible, com recull la web del International Youth Day, de les Nacions Unides. 

Llegeix més...

Les batalles de rap tindran continuïtat

2017 08 01 RapLes batalles de rap tindran continuïtat a Canyelles. Després de l’èxit de participació i assistència de la primera edició, celebrada aquest diumenge a la Sala Multicultural, ja s’ha fixat data al calendari per a una segona trobada, el 28 d’octubre. Així s’ha decidit aquest dilluns al vespre, en una reunió que els organitzadors d’aquesta activitat, un grup de joves del municipi usuaris de l’Skate Park, han mantingut amb l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet.


La trobada ha permès enfortir encara més els lligams entre l’Ajuntament i els joves del municipi, i ha de servir per seguir impulsant les accions adreçades a aquest col•lectiu. Aquest és un pas més en el treball que s’està fent des de les àrees de Joventut, Esports i també des d’Alcaldia per  establir una programació estable d’activitats per als joves i per donar suport a les iniciatives que ells duen a terme. En aquest sentit, el balanç d’aquesta primera edició de les Batalles de Galls, ha estat molt bo. És molt important  seguir donant suport  a activitats d’aquest tipus ja que potencien la trobada entre joves, no només del municipi sinó també d’altres que vénen de ciutats veïnes, ha assegurat l’alcaldessa Rosa Huguet. La voluntat de l’Ajuntament és potenciar aquest tipus d’accions lúdiques, culturals i esportives adreçades als joves, i també donar suport a les iniciatives que des d’aquest col•lectiu es puguin plantejar.