El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Trobada amb els joves del municipi per elaborar un pla local de joventut a la seva mida

2017 01 30 JoventutL'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Canyelles organitza una trobada de joves de 24 a 30 anys a l'espai Jove de Canyelles el pròxim dia 4 de febrer a l'espai cívic jove per elaborar el nou Pla local de Joventut.

Com ja vàrem avançar, l'Ajuntament treballa per elaborar un nou Pla Local de Joventut. És per això que durant la tardor passada es va posar a disposició una bústia a l'Ecijove perquè poguessin traslladar les seves impressions, opinions o suggeriments.

En la mateixa línia volem seguir el procés de treball fixat per consultar a les diferents franges d'edat que comprenen el col·lectiu jove. El dia 4 de febrer a les 11:30?h tots els joves de canyelles d'edats compreses entre els 24 i 29 anys es poden adreçar a l'espai cívic jove situat actualment al espai de la gent gran. La jornada és per tractar els diferents aspectes que els influeix en el seu dia a dia i per rebre les seves aportacions al nou Pla Local de Joventut.

Llegeix més...

Joves contra la violència masclista

2016 10 25 ProuViolenciaAquest passat dijous, 20 d'octubre, l'Àrea de Joventut ha participat en la 34a Jornada de Polítiques Locals de Joventut celebrada a Canet de Mar per tractar la violència masclista entre els joves.

La jornada en la qual han participat la gran majoria de municipis de Catalunya ha posat de manifest una de les realitats més brutals que pateixen els nostres joves, la violència masclista. Per versemblant que pugui ser, avui dia hi ha joves que utilitzen aquesta violència, tot i tenir molta més informació i formació com a resposta a les seves inseguretats, complexos i pors.

Llegeix més...

"Digues la teva" participació pressupostària 2017

2016 10 14 DigueslaTevaDe ben segur tens preguntes a fer sobre el teu entorn, formació, espais, o com a mínim, segur que tens alguna cosa a dir sobre com es fan les coses o quines trobes a faltar al municipi.

"Digues la teva" és una acció participativa per a joves de 16 a 30 anys.

Ja gairebé finalitza el 2016 i estem treballant ja amb vistes l'any 2017, per aquest motiu volem que tu diguis la teva sobre tot allò que et preocupa. El govern municipal vol que participis en la preparació dels pressupostos de l'any 2017.

Com sempre tens al teu abast un govern transparent i proper que escolta a tothom, no ho dubtis participa-hi "digues la teva".

Llegeix més...

Es fa entrega a les famílies de sisè curs del Sant Nicolau del conte "una setmana per recordar"

2016 10 11 JoventutEl passat dimecres dia 5 d'octubre, el regidor de Joventut, Joan González, va fer entrega del llibre Una setmana per recordar. Aquest conte sorgeix en el marc del Pla de Prevenció de Drogodependències Traca i formarà part del treball de prevenció en l'àmbit de la salut, com a material de suport en l'entorn familiar.

El regidor va comentar que aquest es tracta d'una eina pedagògica perquè treballin pares i fills a casa seva. Constitueix un bon ajut per a tractar qüestions com les relacions afectives, el consum de tabac o drogues d'una manera natural i distesa.

Llegeix més...