El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Els joves participen en les activitats programades del dia Mundial de l'Activitat Física

2017 04 06 ActivitatFisicaAhir dimecres dia 5, i dintre de les activitats programades envers el dia mundial de l'activitat física, els joves de Canyelles ha participat de manera activa.

A les 6 de la tarda els joves de l'equip Traca i l'equip de futbol sala de l'institut pla del bosc van jugar un partit de futbol sala a la pista de la zona esportiva.

Tot i la diferència d'edat entre els dos equips els joves del pla del bosc van jugar al toc i van plantar cara als del Traca amb molta solidesa, al final es van imposar els de l'equip traca al del Pla de Bosc.
En acabar la regidoria d'Esports van convidar als participants a un refresc per tancar l'esdeveniment.

Llegeix més...

Concurs de canvi de logo de l'Ecijove

2017 03 Ecijove ConcursLogoL'Àrea de joventut proposa un canvi de logo de l'Espai cívic jove.

Obrim el concurs adreçat a tots els joves de 12 a 29 anys que vulguin participar, et presentem el cartell informatiu i les bases per a concursar.

El termini és des de l'1 d'abril al 5 de maig per a presentar les teves propostes, que han de ser en format digital o a mà. Han de tenir la màxima resolució possible i s'han de fer arribar a l'oficina d'atenció al ciutadà de l'Ajuntament o a l'espai cívic jove de Canyelles.

Llegeix més...

Trobada jove aquest dissabte a l'Ecijove

2017 03 02 TrobadaEcijoveAquest dissabte, a les sis de la tarda, a l'Ecijove, tenim una nova trobada de participació amb els joves de canyelles. La crida és per l'elaboració del Nou Pla Local de Joventut.

En la línia de treball del Nou Pla Local de Joventut del municipi, l'Àrea de Joventut continua treballant de valent per a fer les consultes pertinents.

La Trobada, vol crear un espai de debat i d'opinió. Volem escoltar i saber que teniu a dir. Per això us emplacem a tots els joves de 20 a 29 anys del municipi a participar i dir la vostra.

I tu, com mires la festa?

2017 02 21 RespecteL'Àrea de joventut penja la nova campanya de conscienciació per a joves.

Aquesta campanya fa una reflexió sobre la festa i els comportaments que moltes vegades es tenen.

Sota el lema del RESPECTE pretén donar un petit espai al pensament sobre com ens comportem en moments de festa i quines actituds es tenen.

Tots som iguals sense diferenciar-nos per gènere o origen.