El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Les 'Batalles de Galls', aquesta tarda a la Sala Multicultural

batalles gallsweb

Els joves de Canyelles ho tenen tot a punt per a les 'Batalles de Galls'. La cita és a les cinc de la tarda d'aquest diumenge a la Sala Multicultural. Una vintena de joves s'enfrontaran en diversos combats per veure qui rapeja millor i resulta guanyador del primer concurs d'aquest tipus que es fa a Canyelles.

Les batalles de rap arriben a Canyelles

batalles gallswebLa febre de les 'Batalles de Galls' arriba a Canyelles. Una vintena de cantants protagonitzen aquest diumenge a la tarda diverses  d'aquestes batalles a la Sala Multicultural, en un campionat organitzat pels joves de Canyelles. Es tracta, en realitat, d'un campionat de rap en què els joves s'aniran enfrontant en diversos combats al llarg de la tarda en què hauran de mostrar tots els seus dots per improvisar, per ser creatius i ràpids en contestar els 'atacs' dels seus contrincants.

Aniran passant rondes i tot això serà el que avaluarà un jurat, integrat també per joves cantants de rap, que anirà eliminant els joves que perdin les batalles. Al final només quedarà un cantant, que serà el guanyador de la batalla final i del concurs. El premi que rebrà seran tots els diners recaptats de la inscripció, ja que participar en aquest concurs costa 1,50 euros.

Aquestes 'Batalles de Galls' s'estan fent molt populars i se n'organitzen a moltes ciutats del país. S'estan convertint en una cita ineludible per als amants del hip hop i de la música rap. A Canyelles és la primera vegada que es fa una activitat d'aquest tipus, tot i que a altres localitats de la comarca com Vilanova i la Geltrú ja se n'han fet algunes edicions. Els joves de Canyelles projecten obrir pròximament un canal a YouTube on es podran visualitzar totes les actuacions d'aquesta primera edició de les Batalles de Galls.

La cita d'aquestes primeres Batalles de Galls de Canyelles està prevista per a aquest diumenge 30 de juliol, a les cinc de la tarda, a la Sala Multicultural. Les inscripcions encara estan obertes i el telèfon per fer-ho és el 673 497 668

L'Estiu Jove en marxa

2017 07 11 Joventut 01Des del 3 de Juliol a l'Espai Jove, cada tarda, tens opcions per a divertir-te i passar una bona estona. Molts dels joves del municipi han passat les tardes d'aquesta setmana realitzant els diferents tallers que l'Àrea de Joventut té preparats.

Esports, jocs tradicionals, jocs digitals, cuina, jocs d'aigua entre d'altres fan que les tardes siguin més divertides pels joves. Les activitats estan pensades per a joves a partir de dotze anys encara que si vens acompanyat d'un adult, pots fer-ho si ets menor d'aquesta edat.

Comencem una nova setmana plena de ganes de passar-ho bé i compartir experiències amb vosaltres. Estiu Jove, Espai Jove.

Llegeix més...

Nou logo per l'Espai Jove

2017 06 23 ConcursEcijove 01El dimecres 21, es va donar a conèixer el guanyador del concurs del "Nou logotip de l'Espai Jove. L'acte que va estar presidi pel Regidor de Joventut, Joan González Escofet, amb la presència dels finalistes del concurs, els qual van rebre de les seves mans el reconeixement a la seva participació i dedicació per aconseguir tenir una nova imatge per l'Espai Jove del municipi.

El Regidor va encoratjar als joves a participar de les diferents iniciatives que l'Àrea de Joventut du a terme durant tot l'any i va recordar que l'espai jove és per tots els joves del municipi i és un espai de trobada, treball, estudi, i lleure.

Llegeix més...