Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Èxit d’incrits al Mercat de Troc a Canyelles

Diumenge 21 d’abril Canyelles organitza una nova edició del Mercat de Troc. Es tracta d’un mercat d’intercanvi i compra-venda de productes de segona.

L’objectiu del Mercat és sensibilitzar sobre la vida dels objectes que tenim per casa i la seva reutilització donant-los una segona vida i així aconseguir entre tots reduir les deixalles que poden ser útils.

Llegeix més...

S’amplia el Servei de Recollida d’oli usat domèstic

 

Recollida d'oli domèsticDes de la seva obertura, la Deixalleria municipal té a disposició un contenidor d’olis vegetals per a la seva recollida i tractament. Aquesta setmana, a Canyelles s’ampliarà el servei amb la ubicació de 7 punts més de recollida en tot el municipi. Aquests seran contenidors en els quals es podran dipositar en recipients de plàstic l’oli usat de la cuina.

L’ampliació d’aquest servei és gratuït per l’Ajuntament. L’empresa Ekipolis, SL és l’encarregada de subministrar, instal·lar i mantenir aquests contenidors, també serà la responsable de recollir l’oli dipositat. L’oli recollit és utilitzat per produir biocombustible. A més, en el conveni signat amb l’Ajuntament, Ekipolis retornarà a aquest un 0,7% del benefici que obtingui de l’oli recollit a Canyelles per destinar-ho a projectes amb finalitats socials.

Llegeix més...

Servei excepcional de recollida de brossa amb motiu de Setmana Santa

Amb motiu de la Setmana Santa i per tal d’adequar el servei de recollida de la brossa a les necessitats reals que comporta l’increment de residents pròpia d’aquestes dates, durant el dissabte 30 i el dilluns 1 hi haurà un servei extra de neteja dels entorns dels contenidors.

Prohibició de fer foc al bosc i normativa de les barbacoes

Del 15 de març al 15 d'octubre està prohibit fer foc en els terrenys forestals i en la franja de 500 metres que els envolta

La prohibició afecta a les zones forestals poblades o no per espècies arbòries i els 500 metres que els envolta. Està prohibit fer foc per qualsevol activitat, sigui quina sigui la finalitat. Especialment no es poden cremar rostolls, marges i restes d'aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria ni fer focs d'esbarjo. Queda exclosa de la prohibició, dintre de les àrees recreatives i d'acampada i en parcel.les de les urbanitzacions, la utilització dels fogons de gas i de barbacoes d'obra amb mataguspires. Tampoc es pot fer foc per a activitats relacionades amb l'apicultura.

Llegeix més...