L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Revetlles amb precaució

S'ha iniciat la campanya multiinstitucional “Revetlles amb precaució” que la Generalitat de Catalunya impulsa any rere any a través del Departament d’Interior, amb qui col·laboren els departaments de Salut, Ensenyament i Cultura i l’Agència Catalana del Consum, i amb la participació institucional de la Delegació del Govern de l’Estat, l’Ajuntament de Barcelona, la Creu Roja, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i determinades empreses del sector pirotècnic.

Llegeix més...

Es declara un incendi a l'Alt Penedès

Segons informa la Generalitat a dos quarts de cinc de la tarda s'ha declarat un incendi al municipi de Castellet i la Gornal, a l'Alt Penedès. Els bombers de la Generalitat han activat els mitjans aeris i terrestres, que ara mateix treballen en dos focus. Un, al cim de la Talaia -al Pantà de Foix-, i l'altre entre Vilanova i la Geltrú i Torrelletes. Encara no se sap l'abast d'aquest incendi que, segons ha informat el Servei Català del Trànsit, obliga a tallar la carretera BV-2115 en els dos sentits.

Els serveis de l'Ajuntament de Canyelles estan treballant per recollir més informació i poder donar més detalls als ciutadans.

El servei de recollida de restes vegetals, totalment bonificat

Per tal d’implementar més extensament la recollida de restes vegetals i d’incentivar la utilització d’aquest servei, la Junta de Govern Local va aprovar a la “inaplicació de l’ordenança municipal número 27”, sobre la recollida de restes vegetals a domicili, en el terme del cost per saca. Així, des d’aquest mes de maig, tothom que ho requereixi pot adreçar-se a l’Ajuntament i fer la sol·licitud de la saca amb un cost totalment bonificat, és a dir, gratuït.

A part d’incentivar una actitud responsable per la recollida selectiva, en aquest cas de restes vegetals, aquesta mesura pretén minimitzar el fet que es produeixin abocadors incontrolats i també pretén que no s’utilitzin contenidors de rebuig per les restes vegetals que fan s’omplin molt ràpidament i se saturin els punts de recollida.

Llegeix més...

Avís per a totes les persones propietaris de solars i terrenys en zona urbana i urbanitzable, sense edificar

Es recorda a les persones propietaris de solars i terrenys en zona urbana i urbanitzable, sense edificar, que d’acord amb allò que assenyala la legislació vigent en matèria d’urbanisme i de prevenció d’incendis forestals la obligació que tenen de mantenir-los  nets amb la finalitat d’evitar problemes de salubritat i risc d’incendis forestals. El termini per a fer-ho finalitza el dia 1 de juny de 2012. Una vegada transcorregut aquest, l’ajuntament es reserva el dret, prèvia inspecció i notificacio, de procedir a la neteja subsidiària de parcel·les amb càrrec a la seva propietat, tal i com ho permet l’Ordenança fiscal nº 21, vigent al nostre municipi.

Veure Ban