Queden ...
per la 20a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

L'Ajuntament de Canyelles bonifica al 100% el Servei de Teleassistència Domiciliària

Dispositiu de Teleassistència de Televida

L’Ajuntament de Canyelles posa el Servei de Teleassistència Domiciliària a l’abast de tothom que el necessita, possibilitant el seu accés gratuït. Aquest és un servei que té un cost econòmic que l’Ajuntament està assumint fent un gran esforç, per poder-lo fer extensible a tothom. L’atenció individualitzada a les persones i, especialment a la gent gran, és una de les prioritats de l’equip de govern local, que treballa intensament per garantir el seu benestar, seguretat, qualitat de vida i salut. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Canyelles ha fet un pas més i bonifica al 100% el cost total del Servei de Teleassistència Domiciliària, que reben els usuaris empadronats al municipi i que actualment en són una seixantena.

L'església de Santa Magdalena de Canyelles al costat de les persones refugiades

2017 02 17 EsglesiaLes esglésies de la comarca del Garraf s'han sumat a la iniciativa de l'entitat Casa Nostra, Casa Vostra en favor de l'acollida de persones refugiades i migrants, i faran repicar les seves campanes aquest dissabte, a les dotze del migdia.

L'acció es fa el mateix dia de la manifestació convocada per Casa Nostra, Casa Vostra a Barcelona (a la plaça Urquinaona).

Comunicat d'actualització de la situació de prealerta del Neucat

S'actualitza la situació de Prealerta del Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) d'acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que se'n poden derivar.

A partir de les 7 matí s'incorpora a la previsió de la possible afectació territorial les següents comarques: Baix Llobregat, Barcelonès, Vallès Oriental i Occidental i Maresme.

Així mateix a partir de les 13 hores, s'incorporà la comarca de la Selva i a partir de les 19 hores s'incorporà la comarca de la Selva i el Vallès Oriental.

Consulteu els mapes que s'adjunten per veure l'afectació territorial en cada franja horària.
Recordeu que la cota de neu se situarà al voltant dels 400 metres i eventualment per sota.

Continua l'onada de fred

2017 01 16 NevadaDes de l'Ajuntament seguim atenent de manera prioritària a les persones amb necessitats especials.

Els serveis tècnics d'aquest Ajuntament desenvolupen la tasca de mantenir el contacte telefònic i/o directe amb els ciutadans que poden ser considerats vulnerables per recordar els consells preventius pertinents (com ara que evitin desplaçaments innecessaris). Si vostè coneix alguna persona que creu que podria necessitar tenir aquest contacte directe amb l'Ajuntament per la seva situació vulnerable (gent gran, gent sola, malalts, males condicions d'habitatge...), si us plau, posis en contacte amb nosaltres i des d'aquí farem tot el possible per fer el corresponent acompanyament.

Durant tota aquesta setmana es mantenen els dispositius per poder seguir atenent a tots els ciutadans, especialment a aquells als quals pot afectar-los més directament el fred.

Onada de fred intens per als pròxims dies

La predicció indica una forta baixada de la temperatura a tot Catalunya, que es mantindrà durant tota la setmana vinent. A més, durant la fredorada es preveuen episodis de vent fort del nord, així com algunes nevades, que localment podrien arribar a cotes baixes.

Des de l'Ajuntament de Canyelles us volem recordar els consells que ofereix la Generalitat de Catalunya davant de diferents riscos naturals, com ara:

Onades de fred
Nevades i glaçades

També recordar-vos que podeu trucar al telèfon d'informació de la Generalitat de Catalunya 012, al d'emergències 112, i, a nivell local, al dels Agents Municipals de Canyelles 686473010.