El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Canyelles renova el conveni amb el Consell Comarcal per a la prestació dels serveis socials

2018 01 31 conveniserveissocialsccg2L'Ajuntament de Canyelles, juntament amb el de Cubelles i el d'Olivella, ha renovat amb el Consell Comarcal del Garraf el conveni de col·laboració per a la prestació dels serveis socials bàsics i altres programes relatius al benestar social i les polítiques d’igualtat, segons el contracte programa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

En la roda de premsa de presentació del conveni, celebrada aquest dijous, l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, va mostrar la seva satisfacció per la continuïtat i les millores dels convenis de serveis socials. Rosa Huguet va afirmar que és vital la importància que donem als serveis socials i a la feina que fa el Consell comarcal, és un retorn als municipis més petits que són els que més pateixen.  L’alcaldessa també va destacar que a Canyelles estem treballant amb polítiques d’increment en ajuts per a la infància.

L'Ajuntament de Canyelles amplia la bonificació social per al transport públic dins del projecte T3G

T3GL’Ajuntament de Canyelles manté i amplia la bonificació social per al transport públic gràcies al projecte T3G. Tot i l’increment de tarifa que Transports Metropolitans de Barcelona aplica des de principis d’any en els títols de transport, els beneficiaris del projecte a Canyelles seguiran pagant només 5 euros en adquirir la T-10 corresponent a una zona.

Aquest Nadal, cap nen sense joguina ni sense un plat a taula

2017 12 12 recollidasolidàriajoguinesCom cada any, l'Ajuntament de Canyelles no vol que cap sense es quedi sense joguina ni sense un plat a taula per Nadal. És per aquest motiu que l'Ajuntament ha ajudat Ses Majestats els Reis Mags d'Orient i ha fet una recollida solidària de joguines que es lliuren a les famílies més necessitades del municipi i de les quals es fa un seguiment des de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Canyelles.

I el mateix passa amb el menjar. Des de Serveis Socials també es fa una acció per repartir menjar procedent del Banc d'Aliments entre les famílies més necessitades, continuant amb la tasca que ja es fa durant tot l'any, per garantir que tothom pugui tenir sempre un plat a taula.

 Al llarg de l'any es fan diverses recollides solidàries d'aliments al municipi, com la que va fer la Gent Gran durant la seva diada, que ara es lliuren. Es tracta d'ajudar a que la celebració i l'alegria del Nadal pugui arribar i ser especial a totes les llars del municipi, apunta l'alcaldessa Rosa Huguet.

L'Ajuntament de Canyelles bonifica al 100% el Servei de Teleassistència Domiciliària

Dispositiu de Teleassistència de Televida

L’Ajuntament de Canyelles posa el Servei de Teleassistència Domiciliària a l’abast de tothom que el necessita, possibilitant el seu accés gratuït. Aquest és un servei que té un cost econòmic que l’Ajuntament està assumint fent un gran esforç, per poder-lo fer extensible a tothom. L’atenció individualitzada a les persones i, especialment a la gent gran, és una de les prioritats de l’equip de govern local, que treballa intensament per garantir el seu benestar, seguretat, qualitat de vida i salut. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Canyelles ha fet un pas més i bonifica al 100% el cost total del Servei de Teleassistència Domiciliària, que reben els usuaris empadronats al municipi i que actualment en són una seixantena.

L'església de Santa Magdalena de Canyelles al costat de les persones refugiades

2017 02 17 EsglesiaLes esglésies de la comarca del Garraf s'han sumat a la iniciativa de l'entitat Casa Nostra, Casa Vostra en favor de l'acollida de persones refugiades i migrants, i faran repicar les seves campanes aquest dissabte, a les dotze del migdia.

L'acció es fa el mateix dia de la manifestació convocada per Casa Nostra, Casa Vostra a Barcelona (a la plaça Urquinaona).