El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Comunicat d'actualització de la situació de prealerta del Neucat

S'actualitza la situació de Prealerta del Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) d'acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que se'n poden derivar.

A partir de les 7 matí s'incorpora a la previsió de la possible afectació territorial les següents comarques: Baix Llobregat, Barcelonès, Vallès Oriental i Occidental i Maresme.

Així mateix a partir de les 13 hores, s'incorporà la comarca de la Selva i a partir de les 19 hores s'incorporà la comarca de la Selva i el Vallès Oriental.

Consulteu els mapes que s'adjunten per veure l'afectació territorial en cada franja horària.
Recordeu que la cota de neu se situarà al voltant dels 400 metres i eventualment per sota.

Continua l'onada de fred

2017 01 16 NevadaDes de l'Ajuntament seguim atenent de manera prioritària a les persones amb necessitats especials.

Els serveis tècnics d'aquest Ajuntament desenvolupen la tasca de mantenir el contacte telefònic i/o directe amb els ciutadans que poden ser considerats vulnerables per recordar els consells preventius pertinents (com ara que evitin desplaçaments innecessaris). Si vostè coneix alguna persona que creu que podria necessitar tenir aquest contacte directe amb l'Ajuntament per la seva situació vulnerable (gent gran, gent sola, malalts, males condicions d'habitatge...), si us plau, posis en contacte amb nosaltres i des d'aquí farem tot el possible per fer el corresponent acompanyament.

Durant tota aquesta setmana es mantenen els dispositius per poder seguir atenent a tots els ciutadans, especialment a aquells als quals pot afectar-los més directament el fred.

Onada de fred intens per als pròxims dies

La predicció indica una forta baixada de la temperatura a tot Catalunya, que es mantindrà durant tota la setmana vinent. A més, durant la fredorada es preveuen episodis de vent fort del nord, així com algunes nevades, que localment podrien arribar a cotes baixes.

Des de l'Ajuntament de Canyelles us volem recordar els consells que ofereix la Generalitat de Catalunya davant de diferents riscos naturals, com ara:

Onades de fred
Nevades i glaçades

També recordar-vos que podeu trucar al telèfon d'informació de la Generalitat de Catalunya 012, al d'emergències 112, i, a nivell local, al dels Agents Municipals de Canyelles 686473010.

L'ADF Garraf 312 se solidaritza amb el Nadal

2017 01 03 ADFGarrafEl dia 31 de Desembre, l'agrupació de Defensa Forestal Garraf 312, va fer entrega a l'Ajuntament de Canyelles de més d'un centenar de joguines.

Els Voluntaris van transmetre a la Sra.Alcaldessa Rosa Huguet i membres del seu equip de Govern la iniciativa, per què cap nen es quedi sense joguina aquestes festes.

Agrair a l'agrupació C.Q.B Tàctic- Barracones la seva col·laboració en la recollida de joguines.

Èxit de la recapta sol·lidària del 6 de desembre

Recapta sol·lidàriaFi de la jornada de recapta solidària del 6 de desembre  L'Ajuntament de Canyelles. Molt bona feina solidària, la millor celebració és ajudar als altres.