El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

L'obra social de La Caixa col·labora amb el banc d'aliments

2016 09 22 BenestarSocialAvui s'ha signat un conveni pel qual l'obra social de La Caixa donà suport al projecte del banc d'aliments gestionat per l'àrea de benestar social de l'Ajuntament de Canyelles.

Èxit de la caminada solidària a favor de l'AFASAF

L'Ajuntament de Canyelles i el Govern de la Generalitat de Catalunya ajuden a l'Associació de Famílies amb infants amb Síndrome Alcohòlic Fetal, l'AFASAF, a donar a conèixer la problemàtica dels infants afectats per aquesta síndrome en una caminada solidària el passat dissabte amb l'assistència de més de 450 persones.

Els missatges de les autoritats van anar en la mateixa línia de treballar conjuntament per tal d'ajudar als infants i al seu entorn a detectar la síndrome d'una manera ràpida i ferma. Un dels principals problemes de les famílies és que, després de voltar per diferents especialistes, moltes vegades obtenen diagnòstics erronis.

L'Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, va destacar que "des de les Administracions tenim deures. Hem d'actuar de manera serena però amb pas ferm". Huguet va prioritzar els passos a seguir per part de les administracions "el primer pas, doncs, ha de ser determinar quants infants provinents de l'adopció internacional estan afectats per aquesta síndrome, la qual cosa és imprescindible per dissenyar i implementar polítiques públiques eficaces".

Apunta't a la caminada solidària a favor de l'AFASAF!

El proper dissabte dia 10 tindrà lloc a Canyelles una caminada solidària a favor de l’Associació de famílies afectades de síndrome alcohòlic fetal.

Per a més informació i inscripcions us podeu dirigir al web de la mateixa associació:

http://www.afasaf.org/

Cartell de la caminada

L'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Canyelles dona suport a les famílies per les activitats de lleure a l'estiu

L'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Canyelles està duent a terme ajudes econòmiques per possibilitar la inscripció al casal d'estiu a les famílies afectades per l'impacte de la crisi econòmica i/o que presenten dificultats de caràcter social.

Aquests ajuts van destinats als nens i nenes entre 3 i 17 anys, que desitgin participar en el casal d'estiu esportiu que es farà a Canyelles.

L'atorgament d'aquests ajuts té com a finalitat garantir l'accés a l'oferta de lleure de forma normalitzada a les famílies amb dificultats socioeconòmiques de Canyelles, així com facilitar la conciliació de la vida laboral amb la familiar.A més de diversos beneficis que l'activitat de lleure comporta en l'infant, entre d'altres, possibilitar que es diverteixin, comparteixin activitats, aprenguin a relacionar-se amb altres companys, guanyin autonomia i sobretot, visquin noves i enriquidores experiències.

L'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Canyelles dóna suport a les famílies en situació de pobresa energètica

L'Ajuntament de Canyelles té com a objectiu evitar que es realitzin talls de subministrament a les persones i/o famílies en situació de risc d'exclusió residencial. La llei 24/2015 de 29 de juliol estableix que les empreses energètiques han d'aturar els talls de subministrament un cop els serveis socials hagin emès l'informe pertinent.

Aquesta llei defineix quines són les unitats familiars que es troben en situació d'exclusió residencial segons els ingressos econòmics que perceben i en cas que algun membre de la família es trobi en situació de dependència energètica.