El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Continua la reestructuració del servei de recollida de brossa

Tal i com ja s’havia informat, l’Ajuntament de Canyelles està duent a terme un projecte per a la reestructuració dels punts de recollida de la brossa, ja que al començament d’aquest projecte es disposava al municipi de més de 200 contenidors distribuïts en més de 100 punts del municipi. D’acord amb les dotacions oficials n’hi hauria prou per donar servei a  més de 15000 persones. D’aquests 100 punts d’aportació, només en el 30% dels punts hi havia la possibilitat de reciclar, de manera que la ciutadania havia de fer l’esforç de abocar la selectiva en un altre punt on hi hagués contenidors adients.

Llegeix més...

Formació per a voluntaris de les Agrupacions de Defensa Forestal

El Cos d'Agents Rurals de l'Alt Penedès, mitjançant les ADFs (Agrupacions de Defensa Forestal), farà properament una sèrie de cursets per a tots els voluntaris. Si estàs interessat/da, apunta’t com a voluntari de l'ADF Puig de l'Àliga i podràs fer-los gratuïtament. El telèfon de contacte és 686 473 009 (horari de tardes).

Llegeix més...

Prova pilot a l'enllumenat públic

L’Ajuntament de Canyelles i l’empresa LIDOLIGHT SAVING ENERGY, S.L. especialistes en il·luminació viària a base de leds, han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’empresa cedeix durant tot el cicle festiu de Nadal, 8 lluminàries viàries a base de leds.

Aquestes lluminàries es col·locaran al carrer Bassa de’n Llot i al cap d’avall del carrer Major, fins al davant de la Sala Multicultural.

Llegeix més...

Nou servei de neteja viària

El passat 15 de novembre s’ha posat un nou servei de neteja viària al nostre municipi. S’ha adjudicat a l’empresa Fomento de Construcciones i Contratas, que ara mateix també és l’empresa que ens recull la brossa.

El servei està composat de dues persones, una escombradora gran, un camionet amb caixa i les petites eines complementàries per a la correcta realització dels treballs necessaris, tot plegat amb dedicació exclusiva ver la neteja viària.

S’ha establert una programació dels treballs a fer de manera que, amb una periodicitat quinzenal aproximada i sempre flexible, segons les circumstàncies, s’anirà netejant tots els nuclis habitats del municipi.

Llegeix més...