El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Arriba fins a Canyelles l'olor de l'incendi de l'Alt Empordà

Durant les últimes hores ha arribat a Canyelles el fum i l'olor a cremat provinents de l'incendi de la Jonquera, que encara no es troba controlat i ja ha cremat unes 13.000 hectàrees, avivat per la tramuntana.

Així, des de l'Ajuntament es vol tranquilitzar als veïns i veïnes de Canyelles, alertats per la pudor a cremat, i informar-los que, degut a les altes temperatures es manté la situació de pre-alerta d'incendi al municipi.

Informació sobre la tinença responsable d'animals de companyia

Des de l'Ajuntament volem potenciar la tinença responsable dels animals de companyia, en el següent document trobareu els deures i obligacions dels propietaris i propietàries:

Llegeix més...

Revetlles amb precaució

S'ha iniciat la campanya multiinstitucional “Revetlles amb precaució” que la Generalitat de Catalunya impulsa any rere any a través del Departament d’Interior, amb qui col·laboren els departaments de Salut, Ensenyament i Cultura i l’Agència Catalana del Consum, i amb la participació institucional de la Delegació del Govern de l’Estat, l’Ajuntament de Barcelona, la Creu Roja, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i determinades empreses del sector pirotècnic.

Llegeix més...

Es declara un incendi a l'Alt Penedès

Segons informa la Generalitat a dos quarts de cinc de la tarda s'ha declarat un incendi al municipi de Castellet i la Gornal, a l'Alt Penedès. Els bombers de la Generalitat han activat els mitjans aeris i terrestres, que ara mateix treballen en dos focus. Un, al cim de la Talaia -al Pantà de Foix-, i l'altre entre Vilanova i la Geltrú i Torrelletes. Encara no se sap l'abast d'aquest incendi que, segons ha informat el Servei Català del Trànsit, obliga a tallar la carretera BV-2115 en els dos sentits.

Els serveis de l'Ajuntament de Canyelles estan treballant per recollir més informació i poder donar més detalls als ciutadans.