El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Condicions per a encendre barbacoes en situació d'alt risc d'incendi forestal

Les actuals condicions meteorològiques han aconsellat avançar un mes les mesures de prevenció d’incendis que, en principi, havien d’entrar en vigor el 15 de març.

D’acord amb allò que assenyala la legislació en matèria de prevenció d’incendis, quan entren en vigor les condicions d’alt risc d’incendi forestal, com ara mateix, NO ES PODEN ENCENDRE BARBACOES SI NO ÉS QUE COMPLEIXEN UNES DETERMINADES CONDICIONS TÈCNIQUES, especialment, la presència de mata-guspires, un element imprescindible que té per missió evitar que volves enceses arribin fins a vegetació que, al estar tan seca, podria prendre de seguida i provocar un incendi forestal.

Llegeix més...

La Generalitat avança un mes la prohibició de fer foc en zones forestals per l'alt risc d'incendi

La falta de precipitacions fa que no es puguin encendre focs, barbacoes o fogonets a 500 metres del bosc en 39 comarques. 

Llegeix més...

Continua la reestructuració del servei de recollida de brossa

Tal i com ja s’havia informat, l’Ajuntament de Canyelles està duent a terme un projecte per a la reestructuració dels punts de recollida de la brossa, ja que al començament d’aquest projecte es disposava al municipi de més de 200 contenidors distribuïts en més de 100 punts del municipi. D’acord amb les dotacions oficials n’hi hauria prou per donar servei a  més de 15000 persones. D’aquests 100 punts d’aportació, només en el 30% dels punts hi havia la possibilitat de reciclar, de manera que la ciutadania havia de fer l’esforç de abocar la selectiva en un altre punt on hi hagués contenidors adients.

Llegeix més...

Formació per a voluntaris de les Agrupacions de Defensa Forestal

El Cos d'Agents Rurals de l'Alt Penedès, mitjançant les ADFs (Agrupacions de Defensa Forestal), farà properament una sèrie de cursets per a tots els voluntaris. Si estàs interessat/da, apunta’t com a voluntari de l'ADF Puig de l'Àliga i podràs fer-los gratuïtament. El telèfon de contacte és 686 473 009 (horari de tardes).

Llegeix més...