El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Canvi puntual de dia de recollida de restes vegetals i voluminosos

Degut a la festivitat local de dilluns 10 de setembre, el dia de recollida de voluminosos i restes vegetals d'aquesta setmana es canvia al dimecres 12 de setembre.

Aquest canvi de dia és un canvi puntual, es continuaran fent les recollides els dilluns.

Mesures d'actuació ambiental per prevenir la calor

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès un avís de nivell 2 per onada de calor a les comarques de ponent, es preveu que s'allargui fins al proper dimecres.

Es demana als ciutadans i ciutadanes que extremin les precaucions per tal d'evitar incendis i que segueixin els consells que podran trobar en el següent folletó per tal d'evitar cops de calor.

Mesures d'actuació ambiental per prevenir la calor

Arriba fins a Canyelles l'olor de l'incendi de l'Alt Empordà

Durant les últimes hores ha arribat a Canyelles el fum i l'olor a cremat provinents de l'incendi de la Jonquera, que encara no es troba controlat i ja ha cremat unes 13.000 hectàrees, avivat per la tramuntana.

Així, des de l'Ajuntament es vol tranquilitzar als veïns i veïnes de Canyelles, alertats per la pudor a cremat, i informar-los que, degut a les altes temperatures es manté la situació de pre-alerta d'incendi al municipi.

Informació sobre la tinença responsable d'animals de companyia

Des de l'Ajuntament volem potenciar la tinença responsable dels animals de companyia, en el següent document trobareu els deures i obligacions dels propietaris i propietàries:

Llegeix més...