Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

La nova estació depuradora de Vora Sitges entra en funcionament

L’estació depuradora d’aigües residuals -EDAR- ubicada al final del Camí de Canyelles, al costat de la bassa d’aigua contra els incendis forestals, ha entrat en funcionament per donar servei a la zona nord-est de la urbanització Vora Sitges.

L’EDAR és una instal·lació autònoma que necessita molt poc manteniment i supervisió, amb un sistema d’alarmes automàtiques d’avís telefònic immediat als seus responsables. Les aigües residuals del sector al que dóna servei són conduïdes cap a la depuradora que les tracta, i les retorna al medi ambient complint els paràmetres exigits per la legislació vigent. 

Llegeix més...

Recollida selectiva d'arbres de Nadal

Com a part del projecte de reciclatge que l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament realitza de manera continua durant l’any, s’ha creat un punt de recollida d’arbres de Nadal situat a la zona de contenidors del C. Major amb C. Bassa d’en Llot. Aquest espai estarà disponible fins al 27 de gener.


Deixalleria: canvi de procediment

Per tal de facilitar les gestions a les persones usuàries de la deixalleria i motiva més d’ús de la mateixa, des del proper gener de 2013 es farà un canvi en el procediment operatiu corresponent a l’Ordenança reguladora de la brossa, concretament en l’article 5., que parlar de les bonificacions per l’ús de la deixalleria i del seu operatiu per a l’aplicació d’aquestes bonificacions. Així, transmetem el text corresponent a aquest canvi de procediment.

Llegeix més...