El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Els infants de la llar visiten el pessebre del Casal

2014 12 17 Llar VisitaPessebre

Dimecres 17 de desembre, les aules de gegants i bastoners, han visitat el pessebre del Casal de Canyelles acompanyats de les seves mestres. Un cop al Casal, han pogut gaudir de la obra d’art en miniatura del pessebre que cada any fa el Joan del Casal, a més a més han esmorzat sucs, galetes, xocolata,... que els ha provist el mateix Casal.

Els nens han quedat embadalits amb les llums, l’aigua i les figuretes que es belluguen, i alguns d’ells han pogut col•laborar amb el recapte d’euros que fa el Casal per al banc dels aliments de Canyelles. Una fil•ligrana i un espectacle molt recomanable de llums, colors i ambientacions històriques i costumbristes.

Els infants de la llar d’infants van a la muntanya a buscar el tió

2014 12 11 TioLlar

Enguany, els infants més grans de la llar d’infants van anar fins a la muntanya a buscar el tió de Nadal.
Quina sorpresa més agradable quan al mig del bosc varen trobar aquest tió mort de fred!.
El van acollir amb molta estima i ara cada dia li donen menjar per tal que el dia 23 els cagui moltes cosetes.

La música ha estat la protagonista a la Llar d’infants del 22 al 28 de novembre

2014 11 28 Llar musica 01

Amb motiu del dia dels músics (Sta. Cecília) s’ha introduït des de fa uns anys a la Llar d’Infants Els Patufets aquesta temàtica en la programació del centre, i durant dues setmanes, es convida a familiars i amics dels infants perquè acudeixin a la llar i comparteixin amb tots els infants i tota la comunitat educativa els seus coneixements musicals.

Els infants de 0 a 3 anys, són molt receptius a tot tipus d’estimulació musical, i els encanta gaudir amb música en directe, veure com un adult extreu sons agradables, amb ritme, sentit i musicalitat.

Llegeix més...

Celebrem el dia universal dels infants a la Llar

2014 11 20 Llar DretsInfants

El dimarts 20 de novembre tots els nens i nenes van fer un mural amb motiu del dia universal dels infants, a la llar d’infants els Patufets. En aquest mural, tots els infants de la llar van estampar les seves mans amb pintura per tal que tots tinguem presents totes les necessitats dels infants que són susceptibles de ser protegits jurídicament a la Convenció sobre els Drets dels Infants aprovada per l’ Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1989.

Al migdia quan els familiars recollien els infants, tots els nens i nenes estaven la mar d’orgullosos de poder ensenyar la seva mà pintada en el mural.