El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Setmana dels animals a la llar d’infants Els Patufets

2015 01 19 SetmanaAnimals

Coincidint amb la setmana dels animals, avui dilluns 19 de gener ha visitat la llar d’infants municipal Els Patufets, en Pedro, un veí del municipi que ha portat tota una sèrie d’animals que té a casa per tal que els infants els puguin veure i tocar. En concret, ha portat: un conill gran negre, tortugues, un gosset i una serp de pitó.

Els més atrevits, els han tocat, la resta, els han mirat i observat. Val a dir que a tots els nens i nenes de la llar els agrada molt que els ensenyin aquests animalons, i agraeixen moltíssim la col·laboració i la bona disposició per part d’en Pedro.

Llegeix més...

Ioga pels infants i les seves mares a l’espai de joc de la llar d’infants

2015 01 14 Llar Ioga 01

Dimecres 14 de gener, es va dur a terme una activitat de ioga dirigida a infants entre 4 mesos i 3 anys dins de la programació d’activitats de l’espai de joc, que es va duent a terme a la llar d’infants municipal, Els Patufets.

Llegeix més...

Ioga en família a l’Espai de Joc de la Llar d’Infants

2015 01 14 Llar IogaEl proper 14 de gener a la Llar d’Infants els Patufets tindrà lloc a les 16.30h una sessió de ioga en família adreçada a nadons de 0 a 3 anys en companyia dels seus pares i mares. Aquells interessats en participar han de trucar al telèfon al 93 897 31 89 i reservar plaça.
Tal com es pretenia amb el taller de musicoteràpia programat pel primer trimestre del curs, la finalitat d’aquestes activitats es potenciar les capacitats físiques i intel·lectuals dels infants, així com reforçar els vincles afectius, tot passant una estona relaxada.
L’activitat està emmarcada dins el projecte espai de joc de “el tren de tots colors”. L’espai de joc és un servei educatiu preparat perquè els nens i nenes puguin jugar acompanyats dels seus familiars i alhora compartir experiències amb d’altres infants i les seves famílies.

Caga tió a la llar d’infants

Dimarts 23 de desembre a la llar d’infants van fer el caga-tió.
En grups de 3 o 4 nens i nenes, van anar passant cantant la cançó i fent cagar el tió. Tots els infants estaven encuriosits i emocionats per veure què els cagaria el tió, que per sorpresa de tots, els va cagar un llibre.

Al gener hauran de tornar a fer cagar el tió tots aquells nens que aquest dia estaven malaltons!