El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Aquest dijous es reprèn l'activitat escolar

Un cop normalitzada la situació meteorològica excepcional es reprèn de nou el curs escolar, tant a la llar d'infants; C.E.I.P. Sant Nicolau; i institut Pla del Bosc.
Tanmateix, es recomana molta prudència a l'hora de fer qualsevol desplaçament.

S'emetrà un nou comunicat si es produeixin novetats en el desenvolupament de la situació.

Confirmat que el curs vinent 2015-2016 hi haurà 3r d’ESO a l’Institut Pla del Bosc

2015 02 03 RodaPremsaEl Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ens acaba de confirmar que el curs vinent 2015-2016 hi haurà 3r d’ESO a l’Institut Pla del Bosc. És aquesta una notícia que a l’Ajuntament de Canyelles i a la regidoria d’Ensenyament els omple de joia, perquè confirma que el projecte educatiu que vàrem començar en aquesta legislatura —amb la creació per primer cop a la història del nostre poble d’un institut d’ensenyament secundari—, creix amb robustesa, plenament aferrat a terra. No podem més que felicitar-nos per l’esplèndid futur que li espera.

Aquesta és i ha estat una prioritat de l’equip de govern municipal, entenent que disposar d’un institut és essencial pel desenvolupament social i educatiu dels joves i les seves famílies, poder cursar els estudis obligatoris de primària i secundària al municipi esdevé una millora en la qualitat de vida dels i les ciutadanes i és voluntat política destinar els recursos necessaris en l'àmbit municipal per a mantenir aquest benestar. En aquest sentit s’ha treballat amb suficient previsió en accions com les obres d’adequació de l’edifici per tal de poder acollir a l’ alumnat de 3r i 4t d' E.S.O. Es disposen d’aules moblades i equipades amb tota la tecnologia que facilita la formació a docents i alumnes: pissarres digitals, connexió WI-FI i ordinadors a les aules, així com pels alumnes. L'Ajuntament continuarà facilitant el mobiliari, l’equipament tècnic, el material d’oficina, així com el personal administratiu els subministres, el servei de neteja i de manteniment de l’edifici. Es tracta d’una inversió en el futur dels joves de Canyelles, que, a la vegada queda com a millora d’un equipament municipal.

 

Llegeix més...

L'Espai de Joc de la Llar d’ Infants els Patufets programa 2 sessions mensuals de ioga en família

El passat mes de gener va tenir lloc a la Llar d'infants els Patufets una sessió de ioga en família adreçada a nadons de 0 a 3 anys i els seus pares, l’activitat va tenir molt bona acollida entre els assistents i és per aquest motiu que s’ha plantejat donar continuïtat al projecte.

La finalitat és potenciar les capacitats físiques i intel·lectuals dels infants, així com reforçar els vincles afectius, tot passant una estona relaxada en companyia d’altres famílies.

Està previst realitzar dues sessions mensuals programades el primer i el tercer dimecres lectiu del mes a les 16.30 h, és gratuït i cal reservar plaça al 93 897 31 89 (Llar d’Infants).

Llegeix més...

Nova temporada de la Sèrie Famílies i escola: un recurs per a pares i mares en la seva tasca educativa

Famílies i escola és una producció fruit de la col·laboració entre l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, la Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Secundària (FAPAES) i la Xarxa de Comunicació Local.

La 6a temporada de la sèrie Famílies i escola s’ha estrenat recentment a diferents televisions i ràdios locals catalanes i també es podrà seguir des del blog laxarxa,com Constarà de 13 capítols de 25 minuts tant en el format televisiu com en el radiofònic.

Llegeix més...