El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Inici de les activitats extraescolars al Club Pla del Bosc

Per segon any consecutiu i gràcies a la bona acollida de l’any passat, l’A.M.P.A. de la Secció d’Institut de Canyelles Pla de Bosc, en col·laboració amb l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Canyekkes, inicien el proper 1 d’octubre un ampli ventall d’activitats que complementaran la formació i el lleure dels infants i joves de Canyelles.

Es realitzaran classes d’idiomes com l’anglès, el francès, l’alemany o el rus, així com reforç escolar de totes les àrees escolars, a més d’informàtica. L’educació musical pren protagonisme també en activitats com el cant o els instruments. A més, els joves podran gaudir d’activitats lúdiques com esports i natura o bé iniciar-se en esports com el voleï.
Aquesta proposta es fa extensiva als adults que hi estiguin interessats, apostant per grups reduïts que ofereixin un servei adaptat i personalitzat.

Totes les persones interessades en realitzar la inscripció poden adreçar-se fins el 26 de setembre a l’Ajuntament de Canyelles o bé a l’Oficina de l’A.M.P.A. Pla del Bosc.

Festa de Fi de Curs a la Llar d'Infants

Festa LLar 01

Divendres 20 de juny de 2014 a la llar d’infants municipal Els Patufets de Canyelles, van celebrar la festa dels colors, festa que marca la finalització del període lectiu a les escoles catalanes, les mestres dels infants que l’any vinent ja aniran a l’escola, van fer entrega de les orles a tots aquells nens i nenes que cursen l’últim any a la llar d’infants.

A la tarda, es va celebrar el 10è aniversari de la llar d’infants a Canyelles, i per aquest motiu, es va recopilar tota una col·lecció de samarretes, bates, activitats, fotografies i records de tots aquests anys d’escola bressol al municipi.

Llegeix més...

Inaugurat el parc infantil del Patufet a la Plaça Macià

parc5

Aquest passat divendres s'ha inaugurat el parc infantil del Patufet a la Plaça Francesc Macià de Canyelles en motiu del desè aniversari de la llar d'infants municipal.

En la inauguració hi va assistir l'alcaldessa, Rosa Huguet,el regidor d'Educació, Joan González, el regidor de Medi Ambient, Daniel Vidal, i molts pares i mares veïns del poble.

Els jocs instal·lats a la plaça han estat dissenyats per la il·lustradora Pilarín Bayés i ha comptat amb el recolzament i subvenció de la Diputació de Barcelona. Canyelles s'uneix, així, a una trentena de municipis catalans que per primera vegada ofereixen jocs per a espais públics que tenen una vessant lúdica, artística i de difusió de la cultura tradicional.

Llegeix més...

Inscripcions obertes Club Pla del Bosc activitats extraescolars curs 2014-2015

Flyer Club Pla del BoscLes activitats extraescolars ofertades són idiomes com l’ anglès, el francès, l’alemany i el rus, així com reforç escolar de totes les àrees escolars, informàtica. De l’àmbit musical es realitzen activitats com el cant o els instruments. De l’ àmbit esportiu es proposen activitats com voley i esports i natura.

Totes les persones interessades en realitzar la inscripció poden adreçar-se a l’Ajuntament de Canyelles o bé a l’Oficina de l’ A.M.P.A Pla del Bosc. Les inscripcions resten obertes fins a cobrir places. Els i les sòcies del gimnàs i de l’A.M.P.A Pla del Bosc tenen descompte en la quota.