El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

La música ha estat la protagonista a la Llar d’infants del 22 al 28 de novembre

2014 11 28 Llar musica 01

Amb motiu del dia dels músics (Sta. Cecília) s’ha introduït des de fa uns anys a la Llar d’Infants Els Patufets aquesta temàtica en la programació del centre, i durant dues setmanes, es convida a familiars i amics dels infants perquè acudeixin a la llar i comparteixin amb tots els infants i tota la comunitat educativa els seus coneixements musicals.

Els infants de 0 a 3 anys, són molt receptius a tot tipus d’estimulació musical, i els encanta gaudir amb música en directe, veure com un adult extreu sons agradables, amb ritme, sentit i musicalitat.

Llegeix més...

Celebrem el dia universal dels infants a la Llar

2014 11 20 Llar DretsInfants

El dimarts 20 de novembre tots els nens i nenes van fer un mural amb motiu del dia universal dels infants, a la llar d’infants els Patufets. En aquest mural, tots els infants de la llar van estampar les seves mans amb pintura per tal que tots tinguem presents totes les necessitats dels infants que són susceptibles de ser protegits jurídicament a la Convenció sobre els Drets dels Infants aprovada per l’ Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1989.

Al migdia quan els familiars recollien els infants, tots els nens i nenes estaven la mar d’orgullosos de poder ensenyar la seva mà pintada en el mural.

Els més petits i petites de la Llar tasten la tardor

2014 11 18 Llar Tardor 01

Els més petits i petites de la llar d’infants han estat fent experimentacions amb elements de la tardor. Han experimentat la caiguda de les fulles dels arbres en aquesta estació de l’any, la textura de les fulles i el soroll que en resulta d’aixafar-les quan estan seques.

També han tastat els fruits de la tardor (patata, moniato, magrana, castanyes, ...).
Tot un món de sensacions d’olors, sabors i textures de tardor!

Llegeix més...

La castanyera visita la Llar d’Infants municipal

2014 10 31 CastanyadaLlarInfants 01El passat divendres 31 d’octubre es va celebrar a la llar d’infants Els Patufets la tradicional Castanyada.

L’activitat es va desenvolupar a la tarda i dins l’horari escolar i tota la comunitat educativa(infants, mestres i famílies) van poder gaudir de la projecció d’algunes fotos i instantànies d’altres moments viscuts a la llar, els primers dies de l’adaptació, experimentació amb panellets, experimentació amb els fulls i els fruits de la tardor, psicomotricitat, alguna sortida al camp, etc...

Llegeix més...