El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Portes Obertes a l'Institut Pla del Bosc

PDB Portes Obertes

Aquest dissabte dia 8 de març l’Institut de Canyelles Pla del Bosc va fer la seva jornada de portes obertes.

La Directora i la resta de l’Equip de mestres van fer una presentació impecable del pla d’estudis i Projecte Educatiu del Centre amb Power Point inclòs i exposant la voluntat de l’equip, així com també, en finalitzar la mateixa, una visita guiada per les instal·lacions.

Llegeix més...

La formació en TIC a Canyelles

2014 03 05 AULATICL'Ajuntament de Canyelles continua oferint cursos d'informàtica bàsica a totes les persones que estan en cerva de feina i que tenen dificultats per buscar-ne o poc domini de les noves tecnologies. Ens els cursos s'ofereix un contingut mínim per iniciar-se o bé perfeccionar l'ús de les TIC, molt enfocat a la recerca de feina. Aquesta sèrie de cursos estan emmarcats dins d'un projecte d'Alfabetització informàtica que compta amb el recolzament de la Diputació de Barcelona.

Llegeix més...

Preparació pel nivell A1 d'alemany

Un cop finalitats els 3 cursos d'iniciació a l'alemany que s'han realitzat en els darrers mesos, l'Ajuntament de Canyelles ha pogut donar continuïtat al projecte allargant els cursos un temps més per a preparar als alumnes que volguessin per la prova de nivell A1, al institut alemany Goethe.

Llegeix més...

Carnaval a la llar d'infants

2014 02 28 carnaval llar

Desprès de les activitats que hem anat organitzant al llarg de la setmana i per finalitzar el carnaval d’enguany, hem organitzat una rua des de la llar d’infants fins la Sala Multicultural i ens hem disfressat de mariners, amb les rets marineres exhibint  els peixos que hem pescat i amb els  més petits dalt la barca. Un cop he arribat a port hem esmorzat, hem ballat i ens ho em passat d’allò més bé acompanyats de pares i avis.