El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Ioga en família a l’Espai de Joc de la Llar d’Infants

2015 01 14 Llar IogaEl proper 14 de gener a la Llar d’Infants els Patufets tindrà lloc a les 16.30h una sessió de ioga en família adreçada a nadons de 0 a 3 anys en companyia dels seus pares i mares. Aquells interessats en participar han de trucar al telèfon al 93 897 31 89 i reservar plaça.
Tal com es pretenia amb el taller de musicoteràpia programat pel primer trimestre del curs, la finalitat d’aquestes activitats es potenciar les capacitats físiques i intel·lectuals dels infants, així com reforçar els vincles afectius, tot passant una estona relaxada.
L’activitat està emmarcada dins el projecte espai de joc de “el tren de tots colors”. L’espai de joc és un servei educatiu preparat perquè els nens i nenes puguin jugar acompanyats dels seus familiars i alhora compartir experiències amb d’altres infants i les seves famílies.

Caga tió a la llar d’infants

Dimarts 23 de desembre a la llar d’infants van fer el caga-tió.
En grups de 3 o 4 nens i nenes, van anar passant cantant la cançó i fent cagar el tió. Tots els infants estaven encuriosits i emocionats per veure què els cagaria el tió, que per sorpresa de tots, els va cagar un llibre.

Al gener hauran de tornar a fer cagar el tió tots aquells nens que aquest dia estaven malaltons!

Els infants de la llar visiten el pessebre del Casal

2014 12 17 Llar VisitaPessebre

Dimecres 17 de desembre, les aules de gegants i bastoners, han visitat el pessebre del Casal de Canyelles acompanyats de les seves mestres. Un cop al Casal, han pogut gaudir de la obra d’art en miniatura del pessebre que cada any fa el Joan del Casal, a més a més han esmorzat sucs, galetes, xocolata,... que els ha provist el mateix Casal.

Els nens han quedat embadalits amb les llums, l’aigua i les figuretes que es belluguen, i alguns d’ells han pogut col•laborar amb el recapte d’euros que fa el Casal per al banc dels aliments de Canyelles. Una fil•ligrana i un espectacle molt recomanable de llums, colors i ambientacions històriques i costumbristes.

Els infants de la llar d’infants van a la muntanya a buscar el tió

2014 12 11 TioLlar

Enguany, els infants més grans de la llar d’infants van anar fins a la muntanya a buscar el tió de Nadal.
Quina sorpresa més agradable quan al mig del bosc varen trobar aquest tió mort de fred!.
El van acollir amb molta estima i ara cada dia li donen menjar per tal que el dia 23 els cagui moltes cosetes.