El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

L'Espai de Joc de la Llar d’ Infants els Patufets programa 2 sessions mensuals de ioga en família

El passat mes de gener va tenir lloc a la Llar d'infants els Patufets una sessió de ioga en família adreçada a nadons de 0 a 3 anys i els seus pares, l’activitat va tenir molt bona acollida entre els assistents i és per aquest motiu que s’ha plantejat donar continuïtat al projecte.

La finalitat és potenciar les capacitats físiques i intel·lectuals dels infants, així com reforçar els vincles afectius, tot passant una estona relaxada en companyia d’altres famílies.

Està previst realitzar dues sessions mensuals programades el primer i el tercer dimecres lectiu del mes a les 16.30 h, és gratuït i cal reservar plaça al 93 897 31 89 (Llar d’Infants).

Llegeix més...

Nova temporada de la Sèrie Famílies i escola: un recurs per a pares i mares en la seva tasca educativa

Famílies i escola és una producció fruit de la col·laboració entre l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, la Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Secundària (FAPAES) i la Xarxa de Comunicació Local.

La 6a temporada de la sèrie Famílies i escola s’ha estrenat recentment a diferents televisions i ràdios locals catalanes i també es podrà seguir des del blog laxarxa,com Constarà de 13 capítols de 25 minuts tant en el format televisiu com en el radiofònic.

Llegeix més...

Setmana dels animals a la llar d’infants Els Patufets

2015 01 19 SetmanaAnimals

Coincidint amb la setmana dels animals, avui dilluns 19 de gener ha visitat la llar d’infants municipal Els Patufets, en Pedro, un veí del municipi que ha portat tota una sèrie d’animals que té a casa per tal que els infants els puguin veure i tocar. En concret, ha portat: un conill gran negre, tortugues, un gosset i una serp de pitó.

Els més atrevits, els han tocat, la resta, els han mirat i observat. Val a dir que a tots els nens i nenes de la llar els agrada molt que els ensenyin aquests animalons, i agraeixen moltíssim la col·laboració i la bona disposició per part d’en Pedro.

Llegeix més...

Ioga pels infants i les seves mares a l’espai de joc de la llar d’infants

2015 01 14 Llar Ioga 01

Dimecres 14 de gener, es va dur a terme una activitat de ioga dirigida a infants entre 4 mesos i 3 anys dins de la programació d’activitats de l’espai de joc, que es va duent a terme a la llar d’infants municipal, Els Patufets.

Llegeix més...