El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Curtmetratge Jove

Com a colofó del curs de cinema realitzat amb joves del municipi es va filmar un curtmetratge, a continuació el podeu veure:

Llegeix més...

Tot a punt per a l’estrena del primer curt de l’Ecijove

Des del mes de desembre a l’ Ecijove s’ha dut a terme un curs sobre cinema per a joves majors de 16 anys interessats en iniciar-se en la interpretació i aprendre nocions de llenguatge audiovisual. Cada dimecres s’han trobat a l’Ecijove i durant 2 hores han practicat expressió corporal, improvisació, han representat diferents papers i estats d’ànim, així com après diferents tècniques com la lectura de guió dramatitzada. A més han realitzat un treball d’equip decidint el tema del curtmetratge i elaborant el guió de manera conjunta. Les alumnes s’han mostrat molt satisfetes d’ allò après durant el curs i estan motivades per realitzar altres tipus d’activitats entorn al cinema. Des de l’ àrea de joventut valorem positivament l’activitat i veiem interessant donar continuïtat a aquests projectes que tenen com a objectiu promoure les relacions entre el jovent i desenvolupar la seva creativitat.

Aquesta setmana s’ha gravat el curtmetratge i un cop estigui finalitzat el seu muntatge es presentarà oficialment a l’Espai Cívic Jove.

A l’Ecijove s’orienta sobre formació amb l’Exposició “Després de l’E.S.O que” i una sessió d’assessorament personalitzat

Desprès de l'ESO... què?" és una exposició que tindrà lloc a l’Espai Cívic Jove de Canyelles del 14 al 21 de març. És una iniciativa de l'Oficina del Pla Jove de Diputació de Barcelona amb l'objectiu d'acompanyar i capacitar els i les joves en la tria de decisions que els portarà al món adult, decisions tant importants com  la tria que han de fer en el moment que acaben l'ensenyament obligatori.

Llegeix més...

Xerrada 23 de febrer a l’Ecijove 'Internet i adolescents'

El proper 23 de febrer a les 18.30h està prevista a l'Ecijove una xerrada per a pares, mares i famílies sobre l'ús i abús d'Internet per part dels adolescents.

Llegeix més...