El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Tarda de Halloween a l’Ecijove

El divendres vinent 31 d’octubre tindrà lloc a l’Ecijove una terrorífica tarda.

Les activitats aniran entorn de la cel·lebració de la festa de Halloween i tots aquells nois i noies que hi vulguin participar ho podran fer també disfressats.

Es farà un taller de maquillatge terrorífic i un altre de decorar carabasses.
Hi haurà pica-pica per tothom i música. Aquesta iniciativa pretén dinamitzar l’equipament juvenil i l’oci del jovent de Canyelles.

Llegeix més...

Futbol Sala a l’Ecijove

FutbolSala 01El passat Dimecres 24 de Setembre es va posar en marxa de nou l’equip “traca” de futbol sala juvenil amb el suport de l’Àrea de Joventut i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament.

Després d’una reunió amb els joves que integren l’equip i amb el seu nou entrenador José Alcázar, es van reprendre els entrenaments amb ganes. Aquest any l’equip, igual que l’any passat, està obert a tots aquells nois i noies que vulguin jugar a futbol sala.

Llegeix més...

1a Taula per la convivència i el civisme

TaulaCivismeAquest divendres dia 10 d’octubre ha tingut lloc la 1a Taula per la convivència i el civisme, amb l’objectiu de vetllar per què tothom coneguí i tinguí presents les Ordenances Municipals per la convivència.

En aquesta primera jornada han participat l’Alcaldessa Rosa Huguet i Sugranyes, l’Àrea de Serveis Socials, l’Àrea de serveis Municipals, l’Àrea de joventut i el Cos dels Agents Municipals, amb la intenció de donar a conèixer les actuals Ordenances Municipals per què els ciutadans tinguin al seu abast tota la informació per a una millor convivència.

Llegeix més...

Bona acollida del Juliol jove a Canyelles

Juliol Jove

Aquest Juliol des de l’Àrea de Joventut s’ha impulsat tot un seguit d’activitats per als joves de Canyelles.

Aquestes activitats amb el nom de Juliol Jove a Canyelles pretenen que els joves del nostre municipi puguin participar en diferents activitats pensades per a ells, on a part de passar una bona estona i aprendre a desenvolupar la seva creativitat amb diferents tallers es relacionen entre ells deixant de banda una mica l’allau de noves tecnologies que els fan aïllar-se.

Llegeix més...