El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Taller de Maquillatge de Fantasia

El passat dijous 4 de juliol, es va fer la segona activitat a l'Ecijove del Juliol Jove, un Taller de Maquillatge de Fantasia. Aquest taller va està dirigit per la Sònia Poley que va ensenyar com maquillar la cara a partir d’un model de fantasia. Els 12 joves participants, en parelles van poder maquillar-se a partir del model de fantasia que van triar cadascun

El taller començava a les 6 de la tarda i va tenir una durada de tres hores. Aquest taller també va tenir un grau de satisfacció del joves molt elevat.

Llegeix més...

Taller de Bijuteria

El passat dimarts 2 de juliol, es va fer la primera activitat del Juliol Jove a l'Ecijove, un Taller de Bijuteria. Aquesta activitat forma part de la programació d’activitats de lleure i esportives per nois de 6è de primària fins a joves de 4t d’ESO.

Va ser un taller molt creatiu, ja que cada participant es va crear les seves pròpies polseres, collars, clauers i penjolls. El taller va començar a les 6 de la tarda, va durar dues hores i el grau de satisfacció dels dotze joves que hi van participar va ser excel•lent.

Llegeix més...

Sortida Jov@ a Sant Quintí de Mediona 'Les Deus'

Sortida Jov@ a Sant Quintí de Mediona 'Les Deus'El passat dimecres 26 de juny, es va fer la primera sortida d’Atraca l’Estiu a Sant Quintí de Mediona. Els joves de Canyelles que van anar a la sortida s’ho van passar molt bé juntament amb la resta de joves de Cubelles i Olivella.
Aquesta activitat era la primera del Juliol Jove organitzat per l’Ajuntament de Canyellles; una programació d’activitats de lleure i esportives per nois de 6è de primària fins a joves de 4t d’ESO

Llegeix més...

Guia Garraf estiu jove

Ja es pot consultar la guia Garraf estiu jove 2013, amb recull d’activitats d’interès per a joves durant els mesos d’estiu, de juny a setembre. Inclou ofertes de formació (repàs, informàtica, idiomes), esport (campus, cursets, campionats), culturals (música, cinema, exposicions, festes majors) i altres activitats exclusivament per a joves a partir dels 14 anys.

Visita l'enllaç per consultar la Guia Estiu Jove Garraf

Llegeix més...