El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Juliol Jove a Canyelles

JuliolJove cartellAquest estiu, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Canyelles, mitjançant l’Ecijove, obre el programa i les inscripcions per les activitats de lleure i oci per joves, de 6è de primària a 4t d'ESO, amb el nom Juliol Jove.

Dins d’aquesta programació també hi trobem les sortides Atraca l’Estiu del Pla Traca de prevenció de les drogodependències; realitzat amb la col·laboració del Consell Comarcal.

Juliol Jove, pretén ser un complement pels joves que tinguin edats superiors als 12 anys fins als 16 i que ja no puguin gaudir del Casal d’Estiu Esportiu i Artístic de Canyelles. Aquesta programació contempla activitats tant de matí com per la tarda, per tal de cobrir el màxim la franja horària de temps lliure dels joves i així cobrir al màxim les seves demandes.

Llegeix més...

Aquest estiu, practica l'anglès a Canyelles

2013 Curs Angles Estiu CartellJa estan obertes les inscripcions per al taller d’anglès que s’organitza a Canyelles, i passar un estiu en anglès sota el lema “Live our landscape in English. It's a project!

Aquesta activitat, que organitza l’empresa Opera Serveis amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canyelles, es farà durant 4 setmanes al juliol, de dilluns a divendres en horari de 9 a 13h, per a infants i joves fins a 4t d’ESO, amb una finalitat molt concreta: utilitzar l’anglès com a eina de comunicació, de joc i d’aprenentatge.

Llegeix més...

Precaucions per a la nit de Sant Joan

2013 Precaucions SantJoanEnguany, l'Ajuntament de Canyelles ha engegat una campanya que pretén acostar-se al joves durant tot aquest mes de juny, aprofitant la proximitat de les festes de Sant Joan. Aquesta campanya es fa amb col·laboració del projecte TRACA, projecte de prevenció de drogodependències.

 

Llegeix més...

Els joves de Canyelles reprenen els tallers de Graffiti

Aquest primer trimestre de 2013, sempre amb l’impuls i recolzament de l’Ajuntament de Canyelles, un grup de joves juntament amb el tècnic del Pla de prevenció de drogodependències la Traca del Consell Comarcal del Garraf, han pintat dos murs al municipi amb la tècnica del Graffiti: un primer situat a l’espai cívic jove i un segon realitzat el passat 20 d’abril en un mur de la pista de tennis de la zona esportiva.  
 
Aquesta activitat de lleure i alhora recreativa desenvolupada pels joves, es fonamenta en la intencionalitat educativa de dotar de protagonisme als joves del municipi, oferint un espai on es puguin visualitzar les seves creacions a partir del compromís i el treball participatiu. Hi ha també present un objectiu específic a assolir:  intervenir activament per a la prevenció del consum de drogues entre els joves; aquest programa preventiu de consolidació d’ actituds i hàbits contra les drogues  ja es troba en marxa des de  principis d’ aquest mateix any.

Llegeix més...