El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Grafitis i festa jove a Canyelles

2015 04 26 NitJoveAquest dissabte 25 d’abril ha tingut lloc a canyelles una pintada de grafitis a la riera de canyelles a càrrec del grup de joves de Canyelles.

També van participar alguns joves que han iniciat el taller de grafitis que es fa a l’Ecijove, i van ajudar a donar color a algunes de les peces creades pels joves més grans.

El motiu ha estat la festa major de Canyelles, i amb aquest motiu han creat els esbossos que ens han presentat com a propostes per a la pintada, un total de 5 peses que vesteixen des de dissabte la nostra riera.

Llegeix més...

Es convoca el concurs pel cartell de prevenció del Carnaval 2015

El Consell Comarcal del Garraf, amb el suport de l’Ajuntament de Canyelles i altres municipis de la comarca realitza convoca el concurs per a la realització del Cartell de Prevenció del Carnaval 2015. El concurs és obert a tot el jovent d’entre 18 i els 35 anys. Els i les participants es podran presentar de forma individual o col·lectiva.

Es pot realitzar un disseny amb qualsevol tècnica, ja sigui dibuix, pintura, disseny assistit per ordinador, collage, fotografia, etc. La finalitat del cartell és fer prevenció dels riscos associats al consum de drogues durant les festes de Carnaval. El premiat rebrà una tauleta iPad mini 16GB Wi-fi.

Els dissenys es poden entregar a l’espai Cívic Jove de Canyelles.

Per veure les bases del concurs feu clic aquí

Jornades Traca a Canyelles

JornadaTraca

Aquest passat dijous 13 de Novembre es va celebrar a Canyelles la 2a sessió de les Jornades Traca adreçada a professionals, la jornada va ser presentada per Joan González, regidor de joventut, àrea des de la que s’impulsa el Pla Supramunicipal de Prevenció de Drogodependències.

El TRACA va néixer de la voluntat de les regidories de Joventut dels municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella, amb el suport del consell comarcal del Garraf, per tal d’actuar i donar respostes de manera coordinada i planificada a un conjunt d’accions preventives davant el consum de drogues.

Llegeix més...

Tarda de Halloween per al jovent

2014 10 30 Ecijove Halloween 01El passat divendres 31 d’Octubre, l’Àrea de Joventut va celebrar una tarda de terror a l’Ecijove.

Els joves es van apropar a gaudir de les diferents activitats que hi havia preparades per a ells. Una d’aquestes activitats va ser taller de maquillatge terrorífic, amb pintures simulant ferides i amb sobreposats de pell que feien encara més terrorífiques les seves disfresses.

També es va fer taller de decoració de carabasses per a tots, van aprendre a buidar les carabasses, a dissenyar una imatge terrorífica i en acabar la majoria de joves s’ho van endur a casa.

Llegeix més...