El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Juliol Jove a Canyelles 2014

Juliol Jove

El Juliol Jove a Canyelles consisteix en un pack antiavorriment on s’ofereix una oferta d’activitats al poble de Canyelles.

Aquest reuneix tallers de cuina, manualitats, esports i jocs.
Es tracta d’un concepte de tallers i activitats molt flexibles, i a la vegada assequible per tal que s’adapti als hàbits dels nois i noies a qui es dirigeix.

També inclou sortides conjuntes. Els joves de Canyelles s’ajunten amb els de Cubelles i Olivella amb qui es comparteix el Pla Traca de Prevenció de Drogodependències, on de fet, s’ensenya a combatre l’avorriment amb activitats saludables.

Llegeix més...

Colònies d’estiu a la casa de colònies el Pinar de Canyelles

El Pinar Colonies

La Casa de colònies el Pinar de Canyelles, que col·labora activament amb l’Ajuntament, organitza cada estiu les seves colònies, unes estades de 5 dies on els infants des dels 6 anys fins als 14 podran gaudir de moltes activitats organitzades a l'entorn natural d’aquesta magnífica casa de colònies.

Hi hauran diferents estades durant els 3 mesos d’estiu, totes elles d’una durada de 5 dies.
Adequant-se a les diferents necessitats segons les edats, les colònies estaran plenes d’activitats diverses, sortides i diferents centres d’interès.

El personatge de les colònies serà el Dr. Star que és un científic astrònom que li agrada molt la companyia dels nens/es i els ajudarà a conduir les activitats d’una forma més propera i imaginativa.

Llegeix més...

Els joves de Canyelles fan un taller de grafitis a la Casa de Colonies El Pinar

GraffitiPinar01

El passat dimarts dia 15 d’abril amb l’impuls i recolzament de l’Ajuntament de Canyelles un grup de joves juntament amb el tècnic del programa Traca van realitzar un taller de grafiti.

Aquesta activitat de lleure alhora recreativa desenvolupada pels joves, es fonamenta en la intencionalitat educativa de dotar de protagonisme als joves del municipi, oferint un espai on es puguin visualitzar les seves creacions a partir del compromís i el treball participatiu.

Llegeix més...

Visita de l'associació Encert a l'Ajuntament de Canyelles

Visita Asso Encert02

Ahir, dimarts dia 9 de juliol, van visitar les instal•lacions de l’Ajuntament els nois i noies de l’Associació ENCERT de Barcelona que aquests dies estant fent una estada a la Casa de Colònies del Pinar. L’Alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet i Sugranyes els hi va donar la benvinguda i van poder satisfer les curiositats sorgides envers el municipi fent-li  preguntes. Finalment els va desitjar una bona estada i van continuar el seu camí de visita a les instal•lacions esportives.

Llegeix més...