El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Servei excepcional de recollida de brossa amb motiu de Setmana Santa

Amb motiu de la Setmana Santa i per tal d’adequar el servei de recollida de la brossa a les necessitats reals que comporta l’increment de residents pròpia d’aquestes dates, durant el dissabte 30 i el dilluns 1 hi haurà un servei extra de neteja dels entorns dels contenidors.

Prohibició de fer foc al bosc i normativa de les barbacoes

Del 15 de març al 15 d'octubre està prohibit fer foc en els terrenys forestals i en la franja de 500 metres que els envolta

La prohibició afecta a les zones forestals poblades o no per espècies arbòries i els 500 metres que els envolta. Està prohibit fer foc per qualsevol activitat, sigui quina sigui la finalitat. Especialment no es poden cremar rostolls, marges i restes d'aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria ni fer focs d'esbarjo. Queda exclosa de la prohibició, dintre de les àrees recreatives i d'acampada i en parcel.les de les urbanitzacions, la utilització dels fogons de gas i de barbacoes d'obra amb mataguspires. Tampoc es pot fer foc per a activitats relacionades amb l'apicultura.

Llegeix més...

Mercat de Troc a Canyelles, obertes les inscripcions

Canyelles organitza el proper 21 d’abril pel matí el Mercat de Troc. Es tracta d’un mercat d’intercanvi i compra-venda de productes de segona mà que poden ser llibres, música, mobles, petits electrodomèstics, objectes de decoració estris de cuina, electrònica, jocs... 

Tindrà lloc a la plaça Francesc Macià el diumenge pel matí i està organitzada per l’Ajuntament, juntament  amb l’Associació de Veïns de les Amèriques i l’associació Dracs de Canyelles.

L’objectiu del Mercat és sensibilitzar sobre la vida útil dels objectes que tenim per casa i la seva reutilització donant-los una segona vida. Les persones interessades a participar-hi poden consultar les bases al web municipal www.canyelles.cat. Les inscripcions ja són obertes i es podran fer fins el divendres 12 d’abril al mateix Ajuntament o bé enviant tota la documentació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Llegeix més...

Grup de Vigilància de Cendres de l’Ajuntament de Canyelles

L’any passat es va posar en marxa el el Grup de Vigilància de Cendres de l’Ajuntament de Canyelles, grup de voluntaris espontanis que sorgeixen en casos d’emergència en el terme municipal o zona adjacent, es presenten a l’Ajuntament de forma espontània voluntaris que ofereixen el seu temps i servei per lluitar contra l’emergència del moment.

Llegeix més...