L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Prova pilot de fanals fotovoltaics

Un dels fanals fotovoltaicsEn el marc d’una prova pilot sobre diferents opcions possibles d’enllumenat públic i en una clara aposta per les energies renovables, l’Ajuntament de Canyelles ha impulsat la instal·lació de 6 fanals fotovoltaics en diferents indrets del municipi.
S’han triat ubicacions estratègiques al carrer Principal, Montgrós i Pau, del nucli de Vora Sitges i a l’Av. Canyelles i a la cruïlla entre les Avingudes Canyelles – Catalunya, del nucli de Les Palmeres, l’últim fanal s’ha situat per il·luminar la banda reductora de velocitat prèvia als primers habitatges del sector Pou Nou. Es tracta de valorar-ne les prestacions tècniques, la seva viabilitat econòmica i la seva idoneïtat funcional amb caràcter previ a la posada en funcionament dels corresponents processos urbanitzadors pendents.

Llegeix més...

Canvi horari d'estiu

 A les 2 seran les 3

Aquesta nit, diumenge, 29 de març, el rellotge s’avançarà una hora a les dues de la matinada, que passaran a ser les tres. Aquest canvi, que posa inici al període de set mesos d’horari d’estiu per al 2015, és una mesura d’estalvi i eficiència energètica que permetrà estalviar una mitjana d’entre 10 i 11 euros per llar a Catalunya –impostos inclosos-, segons dades de l’Institut Català d’Energia (ICAEN). En total, el canvi horari generarà un estalvi de 30 milions d’euros –impostos inclosos- a Catalunya.

Llegeix més...

Celebració del Dia dels Boscos i Diada de les ADF

2015 03 21 DiadaADF 01

Coincidint amb el dia Internacional dels Boscos, el passat dissabte 21 de març es va fer una trobada de les ADF de la Federació del Penedès-Garraf. Va ser una matinal per donar-se a conèixer i convidar a fer diferents activitats qui es va apropar a la Sala Multicultural, entre les quals una xerrada sobre gestió dels boscos, poder veure de prop i pujar a un vehicle de les ADF o una botifarrada popular.

També coincidint que aquella mateixa setmana començava la temporada de risc d’incendis forestals, l’Ajuntament de Canyelles va donar a conèixer els recursos de què disposa per a facilitar que la ciutadania col·labori a minimitzar els riscos d’incendis, com són les recollides gratuïtes a domicili de voluminosos i restes vegetals, o la possibilitat de fer-se voluntaris de cendres.

Llegeix més...