El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Prohibit avorrir-se a l'estiu

2016 07 13 JoventutDurant aquest mes de juliol des de l'ajuntament hem preparat una gran varietat d'activitats pels joves de Canyelles.

Des de les 16,30 h de la tarda les activitats no paren a l'Espai Jove. Els joves poden gaudir de diverses activitats com els tallers de treballs manuals, on els joves poden mostrar la seva creativitat i gaudir de les seves creacions.

Llegeix més...

3a cursa per la inclusió a Canyelles

2016 07 04 KakuuaEl pròxim dia 16 de juliol dintre dels actes de Festa Major 2016, tindrà lloc a Canyelles la 3a edició de la cursa per la inclusió Kakúaa Race.

Des de l'entitat Refugi KaKúaa que organitza aquest acte amb la col·laboració de l'Ajuntament de Canyelles, es vol tenir una societat no diferenciadora entre les persones.

Llegeix més...

Presentació i entrega del conte "Una setmana per recordar" a les famílies de sisè curs del Sant Nicolau

2016 06 01 PresentacioLlibreAquest dimecres dia 1 de juny, el regidor de Joventut, Joan González, ha fet entrega del llibre Una setmana per recordar, creat pel Pla de Prevenció de Drogodependències de Canyelles, Cubelles i Olivella (TRACA).

El regidor va comentar que aquest es tracta d'una eina pedagògica perquè treballin pares i fills a casa seva. Constitueix un bon ajut per a tractar qüestions com les relacions afectives, el consum de tabac o drogues, d'una manera natural i distesa.

Llegeix més...

Les tardes dels dissabtes de maig són teves

2016 06 03 Joventut 01El passat 7 de maig es va posar en marxa el cicle "Les tardes dels dissabtes de Maig són teves".

Els joves canyellencs, que són els destinataris d'aquest cicle, han pogut gaudir de cinema, d'un taller de cuina freda i d'un taller de treballs manuals.

Pel que fa al taller de cuina, el passat dissabte 28 es va fer a l'Ecijove el darrer taller, però aquest cop de cuina calenta: en concret, de pizzes, elaborades per tots aquells joves que van voler van participar-hi, i que després se les van berenar amb sucs i refrescos.

Llegeix més...