El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Els dissabtes de Maig són teus

2016 05 03 DipiticMaigJoveAquest mes de maig tornen els dissabtes a l'Espai Jove carregats amb noves propostes d'activitats.

Des de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Canyelles volem donar als joves del municipi opcions per al seu temps lliure. Amb aquesta intenció ha nascut la idea de fer activitats diferents els dissabtes a la tarda a l'Espai Cívic Jove, on els joves del municipi podran gaudir de tallers de cuina, esports, cinema entre d'altres.

Llegeix més...

Una festa jove participativa i amb molt bon rotllo

2015 09 11 NitJoveAquest passat divendres, 11 de setembre, dintre dels actes de la Festa Major de Sant Nicolau que Canyelles celebrava, els joves i no tan joves de Canyelles van poder gaudir d’una magnífica festa amenitzada pel discjòquei local Dj. Ros.

També es va instal·lar una carpa de salut per donar informació als joves sobre els diferents efectes del consum de drogues legals com l’alcohol, el tabac i d’altres que no ho són, el cànnabis.

Llegeix més...

Juliol jove, tallers i activitats per a joves

2015 07 27 JuliolJoveAquest Juliol des de l’Àrea de Joventut s’ha posat en marxa el Juliol jove, activitats per als joves de Canyelles.

Aquesta iniciativa, que ja es va dur a terme en anys anteriors, respon a la necessitat dels joves de tenir alguna opció pel seu temps de lleure i oci. Amb el nom de Juliol Jove a Canyelles és pretén que els joves del nostre municipi puguin participar en diferents activitats pensades per a ells, on a part de passar una bona estona i aprendre a desenvolupar la seva creativitat amb diferents tallers, es relacionin entre ells deixant de banda una mica l’allau de noves tecnologies que els fan aïllar-se.

Llegeix més...

Aquest estiu, juliol jove a Canyelles

2015 05 29 JuliolJoveJa estem a punt d’entrar de ple a l’estiu, per aquest motiu, hem preparat un munt d’activitats per als joves del municipi.

No tindràs excusa, aquest estiu t’ho pots passar d’allò més bé, fen sortides, activitats, gimcanes, tallers de cuina per a joves, esports, entre d’altres.
Les novetats que et presentem per aquest estiu són hípica i casa de colònies, on podràs gaudir amb els teus amics d’aquestes i altres activitats que tenim pensades per a tu.

No t’ho pensis més entrega la teva inscripció a l’Ecijove o a l’Ajuntament i assegura’t una plaça per poder fer d’aquest estiu, el teu estiu.

Llegeix més...