El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Jornada sobre gestió de residus i la Setmana de l’Energia a Canyelles

2015 05 09 SetmanaEnergia Cartell

Canyelles es prepara per celebrar una jornada d’activitats de Medi Ambient, amb motiu de la Setmana de l’Energia sostenible i de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Així, el dissabte vinent 9 de maig de 10 a 14 h, hi ha preparades activitats dirigides a tots els públics a la pista del Casal.
Concretament es comptarà amb un joc “Guarda Watts”, pels més menuts de 3 a 6 anys, i també amb un joc inflable de “Saltem amb energia”.

Finalment, a les 10.30 h, es realitzarà una activitat per a la sensibilització de la gestió de residus, un Let’s Clean up anomenat Fem dissabte a Canyelles.
Es tracta d’una activitat participativa, on es convida a tothom que vulgui a fer neteja de residus d’alguns espais forestals, molt propers al nucli antic, i fer una tria selectiva per al seu reciclatge.

Llegeix més...

Prova pilot de fanals fotovoltaics

Un dels fanals fotovoltaicsEn el marc d’una prova pilot sobre diferents opcions possibles d’enllumenat públic i en una clara aposta per les energies renovables, l’Ajuntament de Canyelles ha impulsat la instal·lació de 6 fanals fotovoltaics en diferents indrets del municipi.
S’han triat ubicacions estratègiques al carrer Principal, Montgrós i Pau, del nucli de Vora Sitges i a l’Av. Canyelles i a la cruïlla entre les Avingudes Canyelles – Catalunya, del nucli de Les Palmeres, l’últim fanal s’ha situat per il·luminar la banda reductora de velocitat prèvia als primers habitatges del sector Pou Nou. Es tracta de valorar-ne les prestacions tècniques, la seva viabilitat econòmica i la seva idoneïtat funcional amb caràcter previ a la posada en funcionament dels corresponents processos urbanitzadors pendents.

Llegeix més...

Canvi horari d'estiu

 A les 2 seran les 3

Aquesta nit, diumenge, 29 de març, el rellotge s’avançarà una hora a les dues de la matinada, que passaran a ser les tres. Aquest canvi, que posa inici al període de set mesos d’horari d’estiu per al 2015, és una mesura d’estalvi i eficiència energètica que permetrà estalviar una mitjana d’entre 10 i 11 euros per llar a Catalunya –impostos inclosos-, segons dades de l’Institut Català d’Energia (ICAEN). En total, el canvi horari generarà un estalvi de 30 milions d’euros –impostos inclosos- a Catalunya.

Llegeix més...